Bosch'un ankastre fırını ne kadar?

İçindekiler:

  1. Bosch'un ankastre fırını ne kadar?
  2. Bosch fırınların fiyatı ne kadar?
  3. 3 boyutlu pişirme özelliği nedir?
  4. Bosch ankastre set kaç cm?
  5. Bosch ankastre fırın kendi kendini temizleme nasıl yapılır?
  6. Hot Air özelliği nedir?
  7. 3D hotAir nedir?
  8. Ferre neyin yan ürünü?
  9. Eco Clean fırın ne demek?
  10. Grill fonksiyon nedir?

Bosch'un ankastre fırını ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 47 Bosch Ankastre Fırınlar modeli içerisinde en ucuz Bosch Ankastre Fırınlar fiyatı 1709.0 TL iken, en yüksek Bosch Ankastre Fırınlar fiyatı 22536.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Bosch fırınların fiyatı ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 46 Bosch Fırınlar modeli içerisinde en ucuz Bosch Fırınlar fiyatı 169.89 TL iken, en yüksek Bosch Fırınlar fiyatı 5350.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

3 boyutlu pişirme özelliği nedir?

Yeni nesil 3D Pişirme teknolojisi fırındaki alt, üst ve turbo ısıtıcıları aynı anda çalıştırarak ısıyı eşit bir yoğunlukla dağıtır.

Bosch ankastre set kaç cm?

Bosch 5'li ankastre ocak, ankastre set 90 cm özellikleri ile konforlu ve ferah mutfak tasarımları oluşturmayı kolaylaştırıyor.

Bosch ankastre fırın kendi kendini temizleme nasıl yapılır?

Kendi kendini temizleyen fırın Sadece "Başlat"a basmanız yeterli. Gerisi kendi kendini temizleyen fırın tarafından yapılır. 8 serisi tepsilerimizden, ızgaralarımızdan ve raylarımızdan bazıları korumalıdır ve temizleme işlemi sırasında fırında kalabilir.

Hot Air özelliği nedir?

Bu sistemde fırının içi yüksek bir dereceye kadar ısıtılıyor ve bu ısı ile içerideki tüm kir ve yağlar küle dönüşerek fırının alt yüzeyinde toplanıyor.

3D hotAir nedir?

3D hotAir plus teknolojisi, fırının arka duvarında bulunan sıcak hava sistemi ile fırın içindeki hava dolaşımını her kata eşit oranda dağıtıyor. Böylece balık, kek, makarna gibi yemeklerin tatları karışmadan 3 tepsi farklı lezzet bir arada pişebiliyor.

Ferre neyin yan ürünü?

Ferre markası, toplamda 170 bin metrekare açık ve 100 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan uluslararası bir şirket olan FEMAŞ GRUP bünyesindedir. FEMAŞ GRUP 5 kıta ve 100'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren bir Türk şirketidir.

Eco Clean fırın ne demek?

Fırın temizliği sorununa mükemmel çözüm getiren ve zahmetli fırın temizleme işleminin tarihe karışmasını sağlayan EcoClean Direct özelliği sayesinde fırının içindeki yağ ve kir tanecikleri emilerek pişirme esnasında fırın içindeki sıcaklık nedeniyle yok oluyor.

Grill fonksiyon nedir?

Fırında ızgara fonksiyonu nasıl kullanılır Alttan gelen ısı yerine üstten gelir. ... Hızlı pişirme ızgara tarifleri fırında harika çalışıyor. Moste fırınlar, hedef sıcaklığa ulaşıldıktan sonra ısıtıcıyı kapatır - "ızgarayı" devam ettirmek için fırın kapağını biraz aralık bırakın.