Sabancı Öğretmen evine hangi otobüs gider?

İçindekiler:

  1. Sabancı Öğretmen evine hangi otobüs gider?
  2. Öğretmen evi kaça kadar açık?
  3. Öğretmen evinde Sevgililer kalabilir mi?
  4. Öğretmenevleri ücretsiz mi?
  5. Öğretmenevi hafta sonu açık mı?

Sabancı Öğretmen evine hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Sabancı Öğretmen Evi yakınından geçiyor: 136B, 14R, 15E, 15F, 15TY.

Öğretmen evi kaça kadar açık?

Öğretmen Evleri ve Akşam Sanat Okulları, Öğretmen Lokalleri ve Sosyal Tesisler Yönetmeliğinin 15. maddesi gereği "Öğretmenevleri, öğretmenevi ve akşam sanat okulları 24 saat hizmet esasına göre faaliyetlerini sürdürür. Kurumun konaklama ünitesi sürekli olarak açık tutulur.

Öğretmen evinde Sevgililer kalabilir mi?

Danıştay, Öğretmenevlerinde Aynı Odada Kalmak İsteyen Çiftlere 'Evlilik Cüzdanı Şart' Dedi. ... Danıştay, öğretmenevinde evli olmayan kadın ve erkeğin aynı odada kalabilmesiyle ilgili verdiği kararda 'evlilik cüzdanı şart' dedi. Karara konu süreç Mart 2019'da İstanbul Silivri'de yaşandı.

Öğretmenevleri ücretsiz mi?

Eğitim çalışanları, öğrenciler ve indirime konu olan diğer kişi ve guruplar, durumunu gösteren resmi belge (öğrenci belgesi, emekli kartı, görev belgesi vs) ibraz etmeleri durumunda Öğretmenevi hizmetlerinde indirimli olarak faydalanabilmektedir.

Öğretmenevi hafta sonu açık mı?

Kurumun konaklama ünitesi sürekli olarak açık tutulur. Diğer üniteler valiliklerce-Kaymakamlıklara belirlenecek saatler arasında hizmet verir..." denildiğinden çalışma saatlerine bağlı kalmaksızın 7/24 saat, hafta sonları yarıyıl, yaz tatilleri ve bayramlar dâhil olmak üzere sürekli hizmet vermektedirler.