Dudak çevresindeki kahverengi lekeler nasıl geçer?

İçindekiler:

  1. Dudak çevresindeki kahverengi lekeler nasıl geçer?
  2. Dudak üstü lekesi neden olur?
  3. Dudaktaki mor lekeler nasıl geçer?
  4. Bıyık bölgesindeki kararmaya ne iyi gelir?
  5. Bıyık lekesine ne iyi gelir?
  6. Kadınlarda bıyık bölgesi neden kararır?
  7. Yüz kararması için ne yapmalı?

Dudak çevresindeki kahverengi lekeler nasıl geçer?

Karbonat: Yarım çay kaşığı karbonat ve suyu macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Suyun miktarını iyi ayarlamanız gerek macun kıvamını tutturabilmek için. Daha sonra bu karışımı kararma olan bölgeye sürün. 5 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın. Haftada 2 kez uygulayın.

Dudak üstü lekesi neden olur?

Dudak üstünde oluşan lekeler genelde hormonal nedenlerle ilgilidir. Özellikle hamilelik döneminde meydana gelmelerinin nedeni de budur. Bazen doğum kontrol hapı da tetikleyici olabilir.

Dudaktaki mor lekeler nasıl geçer?

Yeni sıkılmış limon suyuna katılan bal karışımının bir süre dolapta bekletildikten sonra günde 3-4 kez dudağa sürülmesi morarmalarda etkili olmaktadır. Benzer şekilde gliserinin de dudak morarmasında etkili olduğu bilinmektedir. Dudağın nemli tutulması morarma ihtimalini azaltacak bir etkendir.

Bıyık bölgesindeki kararmaya ne iyi gelir?

Bıyık bölgesi kararması için C vitamini, A Vitamini, Niasinamide, AHA'lar, kojik asit, ferulik asit, arbutin ve meyan özü gibi bileşenler içeren cilt aydınlatıcı ürünler, eşit olmayan cilt tonunu fark edilir şekilde iyileştirmeye yardımcı olmak kullanılabilir.

Bıyık lekesine ne iyi gelir?

Makyaj ürünlerinizi SPF'li seçmeyi değerlendirebilirsiniz. Bıyık bölgesi kararması için C vitamini, A Vitamini, Niasinamide, AHA'lar, kojik asit, ferulik asit, arbutin ve meyan özü gibi bileşenler içeren cilt aydınlatıcı ürünler, eşit olmayan cilt tonunu fark edilir şekilde iyileştirmeye yardımcı olmak kullanılabilir.

Kadınlarda bıyık bölgesi neden kararır?

Cildinizi aşırı miktarda melanin üretmesi, güneş hasarının etkilerinden biridir. Çok fazla melanin kümelenmesi, bıyık bölgesinde lekelenmeye ve kahverengi lekeler gibi renk bozulmalarına yol açar.

Yüz kararması için ne yapmalı?

Her gün cildinize aloe vera jeli sürerek kararan bölgelerin açılmasını sağlayabilirsiniz. Limon cildi beyazlatma etkisi ile yüzyıllardır kullanılan doğal bir yöntemdir. 1 adet limonu sıkıp pamuk ile kararan bölgelere uygulayabilirsiniz. Haftada 3 defa uygulamak yeterlidir.