Boncuk ağda eczanede var mi?

İçindekiler:

  1. Boncuk ağda eczanede var mi?
  2. Acısız ağda var mıdır?
  3. Epiwax ağda ne kadar?
  4. Boncuk ağda hangi bölgelerde kullanılır?
  5. Boncuk ağda can acıtıyor mu?

Boncuk ağda eczanede var mi?

Pratik, ağrısız, sızısız, uzun süreli kullanıma sahip boncuk ağdayı eczanelerden, kozmetik mağazalarından ya da İnternet üzerinden satın alabilirsiniz.

Acısız ağda var mıdır?

Boncuk ağda neredeyse acısız ağda olarak bilinir. Pratiklik konusunda ise oldukça kolay bir kullanımı vardır. ... Boncuk ağda özellikle hassas ciltler üzerinde yalnızca ince kıl köklerine müdahale eder. Sadece kıl köklerine müdahale eden ağda diğer ağdalara oranla daha az acı verir.

Epiwax ağda ne kadar?

1 kutu epiwax fiyatı 59 liradır ve yanında ısıtıcı makine hediye olarak verilir. Ayrıca 10 lira kargo ücreti alınır. 2 kutu epi wax fiyatı 109 liradır. Yine ağda ısıtıcı hediye ve 10 Tl kargo ücreti alınır.

Boncuk ağda hangi bölgelerde kullanılır?

Yüz, bikini bölgesi ve koltukaltı gibi hassas bölgelerde dilediğiniz gibi boncuk ağdasını kullanabilirsiniz. Boncuk ağdanın diğer ağdadan farkı bez kullanılmadan hemen soğuduktan sonra çekilebilmesidir. Diğer ağdaların kıl köklerini beslediği söylenir. Boncuk ağdanın böyle bir olumsuz yönü bulunmamaktadır.

Boncuk ağda can acıtıyor mu?

Boncuk ağda diğer geleneksel ağdalara göre, biraz daha pahalı olmasına rağmen, işlemi daha az ağrılıdır. Boncuk ağdanın popülerliği için başka bir sebep de, hassas ciltlerde bile kıl köklerini çıkarıken yumuşak bir dokunuş sağlamasıdır.