E Tuğra e-imza nasıl kurulur?

İçindekiler:

  1. E Tuğra e-imza nasıl kurulur?
  2. E Tuğra kurulumu nasıl yapılır?
  3. E Tuğra nereden alinir?
  4. Tuğra imza ne demek?
  5. E-imza güncelleme nasıl yapılır?
  6. E Tuğra e-imza ne kadar?
  7. Tugra ne anlama gelir?
  8. E-imza fiyatı ne kadar?

E Tuğra e-imza nasıl kurulur?

İşlemleri gerçekleştirmek için https://online2.e-tugra.com.tr/pages/dogrulama adresine giriş yapınız. "Uygulamayı İndirin" butonundan indirip çalıştıracağınız uygulama ile aktivasyon işlemlerinizi gerçekleştirebilrisiniz. Karşınıza çıkan ekranlara olumlu cevap vererek işleme devam ediniz.

E Tuğra kurulumu nasıl yapılır?

KURULUM / AKTİVASYON İŞLEMLERİ (Hızlı Anlatım) İşlemleri gerçekleştirmek için https://online2.e-tugra.com.tr/pages/dogrulama adresine giriş yapınız. "Uygulamayı İndirin" butonundan indirip çalıştıracağınız uygulama ile Kurulum işlemlerinizi gerçekleştirebilrisiniz.

E Tuğra nereden alinir?

Şirketimiz, hizmetin erişilebilirliğini artırmak adına çeşitli e-imza Hizmet Sağlayıcı firmalarla imzalanan protokol kapsamında e-İmza satışına aracılık etmektedir. PTT Merkezlerimizi ziyaret ederek bireysel veya kurumsal olarak e-İmza başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Tuğra imza ne demek?

Tuğra, 'Osmanlı padişahlarının imza yerine kullandıkları özel bir hükme sahip olan simgedir. ' Diğer bir anlamı ile 'mühür' olarak da söylenebilir.

E-imza güncelleme nasıl yapılır?

E-İmza Yenileme İçin İnternet Explorer Kullanınız. https://portal.kamusm.gov.tr/bp/meb.go adresinden Şekil-1´deki Başvuru Portalı giriş ekranına ulaşılır. Yenileme işlemi yapacak kullanıcılar elektronik imza ile onay vereceklerinden dolayı akıllı kartlarını sisteme girmeden önce takmaları gerekir.

E Tuğra e-imza ne kadar?

15 dakikada e-imzanız hazır. 239₺'den başlayan fiyatlarla.

Tugra ne anlama gelir?

Tuğra, 'Osmanlı padişahlarının imza yerine kullandıkları özel bir hükme sahip olan simgedir. ... Tuğra ismi Kur'an-ı Kerim'de yer almamaktadır. Padişahların imza yerine özel olarak Simgeleşmiş işaret anlamı taşıyan Tuğra, Osmanlı döneminden günümüze kadar ulaşmış durumda.

E-imza fiyatı ne kadar?

e-İmza Fiyatları 1 Yıllık e-İmza 189,00 TL. 2 Yıllık e-İmza 249,00 TL. 3 Yıllık e-İmza 329,00 TL.