Muhabbet Kralı hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Muhabbet Kralı hangi kanalda?
  2. Okan Bayülgen hangi kanalda program yapıyor?
  3. Okan Bayülgen programı hangi kanalda hangi gün?
  4. Disko Kralı hangi kanalda?
  5. Gülben Ergen hangi kanalda program yapacak?
  6. Okan Bayülgen Trabzon Devlet Tiyatrosundan neden ayrıldı?

Muhabbet Kralı hangi kanalda?

Son olarak tv100 kanalında program yapan Okan Bayülgen, Haber Global ile ekranlara dönüyor. Bayülgen cuma ve cumartesi günleri Muhabbet Kralı ve Uykusuzlar Kulübü programlarıyla izleyiciyle buluşacak.

Okan Bayülgen hangi kanalda program yapıyor?

Bayülgen, yaz aylarının ardından ekranlara geri dönüyor. Ekranların sevilen isimlerinden, ünlü şovmen Okan Bayülgen'in TV100'ün ardından ekranlara geleceği yeni kanal belli oldu. Her salı saat 21.30'da 'Okan Bayülgen ile Nokta' programını sunan Bayülgen, Haber Global ile anlaştı.

Okan Bayülgen programı hangi kanalda hangi gün?

Ekranların sevilen isimlerinden, ünlü şovmen Okan Bayülgen'in TV100'ün ardından ekranlara geleceği yeni kanal belli oldu. Her salı saat 21.30'da 'Okan Bayülgen ile Nokta' programını sunan Bayülgen, Haber Global ile anlaştı.

Disko Kralı hangi kanalda?

Usta sunucu Okan Bayülgen, bir döneme yaptığı Zaga, Disko Kralı, Muhabbet Kralı gibi talk show programları ile damga vurmuştu. Sevilen isim yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Muhabbet Kralı'nın yeniden başlayacağı ve TV100 kanalında olacağının açıklanmasının ardından internette konu hakkında araştırmalar başladı.

Gülben Ergen hangi kanalda program yapacak?

Gülben Ergen'in atv'de yayınlanan televizyon programıdır.

Okan Bayülgen Trabzon Devlet Tiyatrosundan neden ayrıldı?

Devlet Tiyatroları'ndaki en genç yönetmen olarak 1989-1994 yılları arasında çeşitli oyunlar yönetmiş, bazı oyunlarda oynamıştır. ... Rejisi kendisine verilen bir oyun yönetim tarafından kaldırılınca 1994 yılında Devlet Tiyatrosu'ndan istifa ederek şansını radyo ve televizyon alanında denemeye karar verir.