Başkent Üniversitesi Psikoloji hazırlık var mı?

İçindekiler:

  1. Başkent Üniversitesi Psikoloji hazırlık var mı?
  2. Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü ingilizce mi?
  3. Başkent Psikoloji kaç yıl?
  4. Başkent Üniversitesi Psikoloji kaç yıllık?
  5. Başkent Üniversitesi Başarı Bursu Nasıl Alınır?
  6. Başkent Üniversitesi Psikoloji nerede?

Başkent Üniversitesi Psikoloji hazırlık var mı?

Bu programda Zorunlu İngilizce Hazırlık uygulanmaktadır. Üniversitenin akademik yıl başında yaptığı İngilizce yeterlik sınavı ya da eşdeğeri sınavlardan yeterli puanı alan öğrenciler muaf olmaktadırlar.

Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü ingilizce mi?

- Başkent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nün lisans programı en az 0 İngilizce eğitim olarak tasarlanmıştır.

Başkent Psikoloji kaç yıl?

Psikoloji Bölümü Bilgi Paketi Psikoloji Bölümü, 2008 yılında kurulmuştur. 4 yıllık bir lisans programı içerir. Bölümümüz akademik kadrosunda 1 profesör, 1 doçent, 5 doktor öğretim üyesi, 4 öğretim görevlisi, 3 araştırma görevlisi ve 2 uzman bulunmaktadır [link].

Başkent Üniversitesi Psikoloji kaç yıllık?

200611594 | Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz.

Başkent Üniversitesi Başarı Bursu Nasıl Alınır?

birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecesi alan öğrencilere Rektörlüğün değerlendirmesine göre belirlenen oranlarda başarı bursu verilir. (son iki yıl) ancak derecesi bulunmayan üniversitemize yeni kayıt yaptıracak ön lisans ve lisans öğrencilerine Rektörlük Makamınca %25 oranında başarı burs verilir.

Başkent Üniversitesi Psikoloji nerede?

Başkent Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü Bağlıca Yerleşkesi, Eskişehir Yolu 18.km, 06790, Etimesgut, Ankara.