Durum Gıda sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Durum Gıda sahibi kimdir?
  2. Arbella Makarna yumurta var mı?
  3. Kartal Makarna kimin?
  4. Kartal makarna battı mı?
  5. Filiz makarna hangi ulkenin?
  6. Selva Gıda ne üretiyor?

Durum Gıda sahibi kimdir?

Durum Gıda, Arbel Grubu bünyesinde kurulmuştur. Türkiye'de makarna ve irmik sektörü üreticilerinden olan şirket, Mersin'de faaliyet gösteren tesislerinde üretim gerçekleştirmektedir. Arbel Grubu Kanada merkezli AGT Food and Ingredients Inc.'e aittir.

Arbella Makarna yumurta var mı?

Makarnanın katkı maddesi içermeyen, sağlıklı bir ürün olduğunun altını çizen Hazar şu bilgileri verdi; 'Makarna içine yumurta, tuz, maya gibi herhangi bir katkı maddesi katılmadan sadece irmik ve suyun harmanlanarak, şekillendirilip kurutulmasından elde edilen bir üründür.

Kartal Makarna kimin?

Pastavilla Makarnacılık A.Ş., 1928 yılında İzmir'de İsmail Hakkı Ulukartal tarafından Kartal Makarna adıyla kurulmuş. Başlangıçta Kartal markası ile yılda 15 ton üretim yapan bir fabrika. 1992 yılından beri, dünyanın tanıdığı İtalyan Makarnası lezzet ve görünümünde, katma değeri yüksek Pastavilla'yı üretiyor.

Kartal makarna battı mı?

Ayrıca şirketin tasfiye aşamasında fabrika arazisi, üretime yönelik malzeme ve ekipmanların satışına da karar verildi. ...

Filiz makarna hangi ulkenin?

Barilla S.P.A., İtalyan yemek şirketidir. 1877 yılında Parma, İtalya'da kurulmuştur. Bu şirketler grubu Filiz (Türkiye), Misko (Yunanistan),Wasabröd (İsveç), Yemina ve Vesta (Meksika) ticari markalarıdır. Değişik türlerde makarnalar üretir.

Selva Gıda ne üretiyor?

2007 yılından bu yana Türkiye'nin markalı makarna ihracat lideri Selva Gıda, İttifak Holding'in ilk kuruluşudur. Faaliyetlerine un üretimi ile başlayan şirket, zamanla makarna ve irmiğin yanında birçok yenilikçi ve yaşam kalitesini yükselten ürünü tüketicisi ile tanıştırmıştır.