Prof Dr Erdoğan Çetinkaya hangi hastanede?

İçindekiler:

  1. Prof Dr Erdoğan Çetinkaya hangi hastanede?
  2. Prof Dr Adem Güngör hangi hastanede?
  3. Prof Dr Şükrü Dilege kimdir?
  4. Prof Dr Adem Güngör nereli?
  5. Suat Erus kimdir?
  6. Mert Erkan kimdir?
  7. Doktor Yalçın Karaca hangi hastanede?
  8. Adem Güngör kimdir hayatı?
  9. Koç Üniversitesi ne kadar?

Prof Dr Erdoğan Çetinkaya hangi hastanede?

Erdoğan Çetinkaya - Prof Dr - SBÜ Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi EAH | LinkedIn.

Prof Dr Adem Güngör hangi hastanede?

Prof.Dr.Adem GÜNGÖR MEDA KLİNİK Göğüs Cerrahisi kliniğinin kurucusudur.

Prof Dr Şükrü Dilege kimdir?

2000 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı'nın kuruluşunda yer aldı. 2005 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı olarak atandı. ... Dilege, Eylül 2018 tarihinden bu yana Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı olarak görev yapmaktadır.

Prof Dr Adem Güngör nereli?

Adem Güngör Biyografisi 12 Aralık 1967'de Terme'de doğdu. Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunu. 1992 yılında Diyarbakır Merkez Gözalan İlköğretim Okulunda öğretmenliğe başlamıştır. 1995 yılında Sakarlı Lisesine tarih öğretmeni olarak atanmıştır.

Suat Erus kimdir?

2012 yılında Göğüs Cerrahisi Uzmanı unvanını aldı. Mart 2012'de Avrupa Göğüs Cerrahları Derneği (ESTS) bursuyla Viyana Tıp Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Kliniği'nde Akciğer Nakli programında gözlemci olarak bulundu. 2019 yılında doktor öğretim üyesi unvanını aldı.

Mert Erkan kimdir?

2001'de genel cerrahi uzmanı olan Mert Erkan, Heidelberg Üniversitesi'nde 2003'te moleküler biyoloji doktorası yaptı. Münih Teknik Üniversitesi'nde önce doçent ardından da pankreas cerrahisi bölüm başkanı oldu.

Doktor Yalçın Karaca hangi hastanede?

2001 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Terapötik Bronkoskopi Merkezini kurdu ve iki sene boyunca endobronşiyal tedavilerini Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde uyguladı.Daha sonra 2002 yılında Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde Göğüs Hastalıkları Bölümünü kurdu ve 2006 yılına kadar Göğüs ...

Adem Güngör kimdir hayatı?

Adem Güngör Kimdir ? 12 Aralık 1967'de Terme'de doğdu. Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunu. 1992 yılında Diyarbakır Merkez Gözalan İlköğretim Okulunda öğretmenliğe başlamıştır. 1995 yılında Sakarlı Lisesine tarih öğretmeni olarak atanmıştır. ... 2003 yılında Terme Lisesi tarih öğretmeni olmuştur.

Koç Üniversitesi ne kadar?

Koç Üniversitesi'nde eğitim-öğretim ücrete tabidir. 2021-2022 ders yılında yerleştirilen öğrenciler için eğitim-öğretim ücreti Tıp Fakültesi dışındaki programlar için KDV dâhil 136.500 TL'dir; Tıp Fakültesi için KDV dâhil 187.700 TL'dir, Yabancı Dil Hazırlık Programı ücreti tüm bölümler için KDV dâhil 136.500 TL'dir.