Eymir Gölü'ne arabayla giriş?

İçindekiler:

  1. Eymir Gölü'ne arabayla giriş?
  2. Eymire giriş serbest mi?
  3. Eymire dolmuşla nasıl gidilir?
  4. Eymir Gölü ziyarete açık mı?
  5. Eymir Gölü'ne giriş?
  6. Eymirin kaç girişi var?

Eymir Gölü'ne arabayla giriş?

Eymir Gölü Yerleşkesinde Yangın Yolları girişine ve orman içerisine araç ile park edilmesi yasaktır. Ağır tonajlı araçların (Minibüs, otobüs, kamyon, kamyonet) Eymir Gölü Yerleşkesine girmesine izin verilmez. Eymir Gölü Yerleşkesinde Motor sporları (motokros) yapmak yasaktır.

Eymire giriş serbest mi?

Eymir Gölüne araç ile girişler için Göl giriş kartı almak zorunludur. Eymir Gölü giriş kartı kişiye özel olup, başkasına verilemez, devredilemez. Kart sahibinin kartı kaybetmesi halinde, yeni kart ücreti karşılığında çıkartılır. Eymir Gölü üyelik kartının bulunması halinde kart Göl Amirliğine teslim edilir.

Eymire dolmuşla nasıl gidilir?

Eymir gölüne toplu taşıma ile gitmenin iki yolu vardır, birincisi Oran sitesi araçlarına binip TRT binası durağın da inip taksiye bineceksiniz, ya da Gölbaşı otobüs ve dolmuşları ile Haymana kavşağına kadar gelip oradan taksi ile devam edeceksiniz .

Eymir Gölü ziyarete açık mı?

Genel anlamda Göl tüm ziyaretçilere açıktır. Eğer araçla giriş yapmak isterseniz ODTÜ'den Göl Giriş Kartı çıkarmanız gerekecek.

Eymir Gölü'ne giriş?

Giriş ücreti: Giriş için herhangi bir giriş ücreti ödemenize gerek yoktur. Sadece araçla girmeyi düşünürseniz Giriş Kartı çıkarmanız gerekiyor. Bunun için ödemeniz gereken ücreti ODTÜ Döner Sermaye belirliyor. Ayrıca Bisiklet'de kiralayabiliyorsunuz.

Eymirin kaç girişi var?

Hafta sonları güzel bir yürüyüş ya da bisiklet turu için önemli rotalardan biri olan Eymir Gölü'ne iki kapıdan giriş yapılmaktadır.