Memory Foam ayakkabı nedir?

İçindekiler:

  1. Memory Foam ayakkabı nedir?
  2. Skechers Memory Foam kadın ne demek?
  3. Memory taban ayakkabı nedir?
  4. Memory Foam yatak ne demek?
  5. Skechers Memory Foam yıkanır mı?
  6. Skechers nasıl bir marka?
  7. Hafızalı tabanlık nedir?
  8. Cloudfoam ne demek?
  9. Hafızalı yatak nedir?
  10. Skechers Ayakkabı temizliği nasil temizlenir?
  11. Hafızalı tabanlık ne işe yarar?
  12. Hafızalı köpük ne ise yarar?
  13. Ortholite iç taban nedir?
  14. EVA orta taban ne demek?

Memory Foam ayakkabı nedir?

Yoğun bir materyal olarak niteleyebileceğimiz Memory Foam, esnek bir madde oluşunun kendisine kattığı adaptasyon yetenekleri sayesinde herkesçe bilinen köpüklerden ayrışmaktadır. Çünkü Memory Foam diğer köpüklere nazaran kolaylıkla eski haline dönebilmektedir. Bu nedenle de hafızalı köpük olarak adlandırılmıştır.

Skechers Memory Foam kadın ne demek?

Memory Foam Skechers'a özel bir iç taban teknolojisi olarak tanınıyor. Günlük hayatta kullanıcılarına konfor vadeden hafızalı tabanlıklar, Skechers koleksiyonunda Memory Foam tabanlık adıyla anılıyor. Mucizevi rahatlığın karşılığı olan bu teknoloji, ilhamını uzay çalışmalarından alıyor.

Memory taban ayakkabı nedir?

Darbelerin etkisini azaltmaya yardımcı olur. Şekil hafızası, her türlü ayak ve ayakkabı tipine adapte olur. Köpükler yürüyüşün ortaya çıkardığı darbe dalgalarını azaltan özelliğe sahiptir.

Memory Foam yatak ne demek?

Memory foam yataklar vücut ağırlığını ve basıncı etkin şekilde dağıtır. Vücudu sararak birebir şeklini alır ve kalktıktan sonra da tamamen eski haline döner. Bu özellikleri sayesinde vücudun şekline ve ergonomik yapısına tam uyumlu akıllı yataklar olarak kabul edilir.

Skechers Memory Foam yıkanır mı?

Ayakkabıların içinde Memory Foam iç taban varsa, tabanları ayda bir çıkararak havalandırmayı unutmamalısın. Tabanlıkları jel ile silmen durumunda nemli bez ile silerek iyice arındırmalı ve kuruması için ortalama 10-12 saat havalandırmalısın.

Skechers nasıl bir marka?

Amerika'da günlük giyim ve çocuk kategorilerinde açık ara pazar lideri olan Skechers, spor ayakkabı kategorisinde de Amerika'nın en büyük ikinci markası. 1992 yılında tüketiciler ile buluşan marka, fonksiyonellik ve tasarımı bir araya getiren ürünleriyle dünya çapında bir ayakkabı fenomeni haline geldi.

Hafızalı tabanlık nedir?

Memory Foam Yüksek Teknolojili Hafızalı Ayakkabı İç Tabanı Gündelik yürüyüş için tasarlanmış taban. Optimum bir konfora katkı yapar Darbelerin etkisini azaltmaya yardımcı olur. Şekil hafızası, her türlü ayak ve ayakkabı tipine adapte olur. Köpükler yürüyüşün ortaya çıkardığı darbe dalgalarını azaltan özelliğe sahiptir.

Cloudfoam ne demek?

"Bulut köpük" anlamına gelen “Cloudfoam” taban özelliği, ayak tabanının ayakkabı içerisinde rahat olmasını sağlıyor. Ayakkabının hafif yapısı, ayak ve bilek bölgesinin ağrımaması açısından işlevsel oluyor. Tabandaki yastıklama desteği, spor faaliyetlerinin rahatlıkla yapılmasını kolaylaştırıyor.

Hafızalı yatak nedir?

Hafızalı sünger (memory foam) olarak da bilinen visco yatak, vücut sıcaklığı ve ağırlığına göre şekillenebilen, insan yapımı bir sünger türüdür. ... Visco yataklar diğer yatak türlerine göre daha yoğun olduğu için daha fazla basıncı emer ve daha iyi destek sağlar.

Skechers Ayakkabı temizliği nasil temizlenir?

Skechers Beyaz Spor Ayakkabı Nasıl Temizlenir?
  1. Tüp ambalajı çalkaladıktan sonra kapağını açmalısın.
  2. Yumuşak bir bez, sünger veya fırça üzerine temizleyici jelden az bir miktar sıkarak ayakkabıyı silebilirsin.
  3. Ayakkabının lekeli tabanları için fırça kullanmak daha avantajlı oluyor.
Daha fazla öğe...

Hafızalı tabanlık ne işe yarar?

Memory Foam tabanlık, outdoor aktiviteler yaparken benzersiz bir yumuşaklıkla maksimum rahatlık arayan kullanıcılar için tasarlandı. Şekil hafızalı ve 10 mm kalınlığında köpüğü ile ideal rahatlık sağlayan tabanlık.

Hafızalı köpük ne ise yarar?

Hafızalı köpük çoğunluğu poliüretan olan ve viskoziteyi ve yoğunluğu artıran ek kimyasallardan oluşur. ... Köpük kabarcıkları veya "hücreleri" açıktır ve etkili şekilde havanın hareket edebileceği bir matris oluşturur. Yoğun olan hafızalı köpük vücut sıcaklığıyla yumuşar ve birkaç dakikada çevrelediği vücudun şeklini alır.

Ortholite iç taban nedir?

Ortholite ® iç taban, ayak kokusu ve mantar oluşumuna engel olur ve zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak bu özelliklerini kaybetmez, Ortholite ® aynı zamanda çevre dostudur, geri dönüştürülebilir. Eva kalıp orta taban, yumuşak yastıklama ve adım istikrarı sağlar.

EVA orta taban ne demek?

Eva taban kısaca yoğunluk seviyesi en az limitte olan ve poliüretan maddesinden üretilmiş olan en hafif ayakkabı tabanıdır.