MEB proje okulu ne demek?

İçindekiler:

  1. MEB proje okulu ne demek?
  2. Fen ve Sosyal Bilimler proje okulu ne demek?
  3. Proje öğretmen atamaları ne zaman?
  4. Yönetici atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB proje okulu ne demek?

MEB tarafından belirlenen bazı okullar proje okulları olarak adlandırılır. Bu okullar, bölgesel veya uluslararası projelerde yer almaları için seçilmiştir. Genellikle başarı sıralaması yüksek olan okullar arasından tercih edilirler.

Fen ve Sosyal Bilimler proje okulu ne demek?

Fen ve Sosyal Bilimler Programı Uygulayacak okulda, Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim görüp fen bilimlerine ve sosyal bilimlere ilgi duyan öğrencilerin kabiliyetleri doğrultusunda gelişmelerine destek vermek, rasyonel ve analitik düşünme becerilerini geliştirmek, bilim ve medeniyet tarihimizde öne çıkan sosyal ...

Proje öğretmen atamaları ne zaman?

Özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına yönetici görevlendirme ve öğretmen ataması 01- tarihleri arasında Personel Genel Müdürlüğüne bildirilerek yapılacak, bu tarihe kadar ihtiyaçlar görevlendirme yoluyla karşılanacaktır.

Yönetici atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB tarafından yayınlana yönetici atama takvimine göre yönetici atama mülakat sonuçları 2-3 Ağustos tarihleri arasında il müdürlüklerince açıklanacak. 2021 İlk defa yönetici atama mülakat sonuçlarını açıklayan illere aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz sonuçları açıklayan il müdürlükleri mavi renkte olacaktır.