Kontil kullanımı günde kaç tane?

İçindekiler:

  1. Kontil kullanımı günde kaç tane?
  2. Kontil şurup kedilerde kaç gün kullanılmalı?
  3. Andazol şurup kaç gün kullanılır?
  4. Kontil şurup fazla içilirse ne olur?
  5. Kedilerde iç parazit kaç ayda bir yapılır?
  6. Albendazol nasıl kullanılır?
  7. Mebendazol nasıl kullanılır?
  8. Iç parazit kaç ayda bir yapılır?

Kontil kullanımı günde kaç tane?

KONTİL®'i her zaman doktorunuzun size anlattığı şekilde kullanınız. Emin olmadığınız takdirde doktor ve eczacınıza sorunuz. uygulama; tek doz olarak 11 mg/kg/gündür (baz olarak). 75 kiloya kadar olanlarda 3 tablet 75 kiloyu aşanlarda 4 tablet verilir.

Kontil şurup kedilerde kaç gün kullanılmalı?

ECZANELERDEN TOPLAM 5 LİRAYA ALABİLİRSİNİZ. İÇ PARAZİT İÇİN "KONTİL" ADLI ŞURUP,AĞIZDAN 1 CC VEREBİLİRSİNİZ.3 GÜN,,,YADA SÜT İÇERSİNE KEDİ HESABIYLA KARIŞTIRARAK İÇMELERİNİ SAĞLAYIN.

Andazol şurup kaç gün kullanılır?

Genel doz aşağıdaki gibidir: Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Kist hidatik hastalığı: 60 kg veya daha fazla vücut ağırlığına sahip kişilerde; 28 gün boyunca yemeklerle birlikte günde iki kez 400 mg (2 ölçek) alınır. Daha sonra 14 gün ara verilir.

Kontil şurup fazla içilirse ne olur?

Kullanmanız gerekenden daha fazla KONTİL® kullandıysanız KONTİL®'den kullanmanız gerekenden fazlasını kullanmışsanız bir doktor veya eczacı ile konuşunuz. Aşırı dozun ciddi kas spazmları, kas seğirmesi, kas güçsüzlüğü, baş dönmesi, bayılma, ciddi ağız ve göz kuruluğu gibi belirtileri olabilir.

Kedilerde iç parazit kaç ayda bir yapılır?

1 yaşını doldurmuş kediler her 3 ayda bir kez iç parazit aşısı ve dış parazit aşısı vurdurmak zorundadır.Kedilerde parazit aşı uygulaması 3 ayda 1 kez düzenli olarak yapılmalıdır. Kedi iç parazit belirtileri ; İshal. Kanlı dışkı

Albendazol nasıl kullanılır?

Echinococcus granulosus tarafından yapılan kist hidatik hastalığının tedavisi için albendazol 400 mg sabah, 400 mg akşam olmak üzere günde 800 mg dozda 30 gün süreyle uygulanır.

Mebendazol nasıl kullanılır?

Mebendazol 100 mg'lık tabletler halinde bulunur. Genelde erişkin ve iki yaşın üzerindeki çocuklarda yaşa ve kiloya bakılmaksızın oral yol ile tek doz 100 mg olarak verilir. Enfeksiyon bir kez eve geldiği zaman ailedeki diğer bireyler de hızla bulaşır.

Iç parazit kaç ayda bir yapılır?

1 yaşını doldurmuş kediler her 3 ayda bir kez iç parazit aşısı ve dış parazit aşısı vurdurmak zorundadır.Kedilerde parazit aşı uygulaması 3 ayda 1 kez düzenli olarak yapılmalıdır.