A vitamini kapsülü yüze nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. A vitamini kapsülü yüze nasıl uygulanır?
  2. A vitamini kapsülü ne işe yarar?
  3. A vitamini cildi soyar mı?
  4. Cildin genç kalması için hangi vitaminler?

A vitamini kapsülü yüze nasıl uygulanır?

Vitamin A, kür şeklinde uygulanır. Temiz cilde vitamin A serum, ultraschall yöntemiyle cilde yedirilir, nüfuz ettirilir. Ardından vitamin A maske ile cilde masaj şeklinde uygulanır ve maske 25 dakika ciltte bekletilir. Daha sonra fazlalığı kağıt mendille yüze hafif press yapılarak alınır.

A vitamini kapsülü ne işe yarar?

A vitamini diş, kemik, yumuşak doku, mukus zarları ve cilt yapılarının sağlıklı bir şekilde oluşturulmasına ve korunmasına yardımcı olur. Göz retinasında renk veren pigmentleri ürettiği için aynı zamanda retinol olarak da bilinir. A vitamini, özellikle düşük ışıkta iyi görüş elde etmeyi sağlar.

A vitamini cildi soyar mı?

Ancak A vitamininin küçük bir dezavantajı vardır: cildi gözle görülür şekilde iyileştirecek kadar yüksek oranlarda uygulandığında, ilk başladığınızda cildinizde hafif tahrişe neden olabilir. Aslında, cildiniz A vitaminine alışırken, dökülmeye veya soyulmaya bile neden olabilir.

Cildin genç kalması için hangi vitaminler?

E Vitamini: Hücre yenilenmesini sağlayan E vitaminin aynı zamanda antioksidan etkisi de bulunuyor. Hücre yenilenmesindeki rolü nedeniyle cilt sağlığı için önemli bir vitamin. Cildi koruyor, canlı ve genç kalmasını sağlıyor.