E-ticaret sitelerine üyelik desteği nedir?

İçindekiler:

  1. E-ticaret sitelerine üyelik desteği nedir?
  2. E-ticaret sitelerine üyelik desteği en az kaç şirket?
  3. E-ticaret başvurusu nasıl yapılır?
  4. Kosgeb'e ticarete destek veriyor mu?
  5. Kosgeb şahıs şirketi destek veriyor mu?

E-ticaret sitelerine üyelik desteği nedir?

2011/1 sayılı Tebliğin 13 üncü maddesi uyarınca nihai tüketiciye yönelik olmayan e-ticaret sitelerine üyelik giderleri şirketler için p oranında ve yıllık en fazla 10.000 ABD Dolarına kadar desteklenir. ... Bir şirket için, site başına verilecek destek tutarı yıllık en fazla 2.000 ABD Dolarıdır.

E-ticaret sitelerine üyelik desteği en az kaç şirket?

İşbirliği kuruluşlarının toplu üyelik desteğinden yararlanabilmesi için, her başvuruda en az 250 (ikiyüzelli) şirketi e-ticaret sitesine üye yapmış olması gerekir.

E-ticaret başvurusu nasıl yapılır?

E-ticaret işletmeciliği yapabilmek için gerekli belgeleri toplamak ve vergi dairesine başvuruda bulunmak gerekir. Tüm şartları yerine getirenlerin başvuruları bir hafta içinde onaylanır. Başvuru onaylandıktan sonra e-ticaret sitesi üzerinden satış yapmaya başlanabilir.

Kosgeb'e ticarete destek veriyor mu?

KOSGEB e-ticaret desteği veren bir kurumdur. KOSGEB'in e-ticaret desteği verdiğini KOSGEB desteklenen sektörler bölümünden öğrenebilirsiniz. ... E-ticaret Nace kodu 47.91.14'tür ve Radyo, TV, posta yoluyla veya internet üzerinden yapılan perakende ticaret olarak geçmektedir.

Kosgeb şahıs şirketi destek veriyor mu?

Şahıs ( gerçek kişi ) işletmesi kuranlar 5.000 TL., Tüzel ( limited, anonim ) şirket kuranlar da 10.000 TL. destek almaktadır. ... Buna göre düşük, orta-düşük teknoloji faaliyet konuları 100.000 TL, orta-yüksek faaliyet konuları 200.000 TL. ve ileri teknoloji faaliyet konuları 300.000 TL. destek almaktadır.