Biruni Üniversitesi acilacak mi?

İçindekiler:

  1. Biruni Üniversitesi acilacak mi?
  2. Biruni Üniversitesi Özel MI Devlet mı?
  3. Biruni Üniversitesi Yüz Yüze mi?
  4. Biruni hazırlık var mı?
  5. Biruni Üniversitesi ingilizce hazırlık zorunlu mu?
  6. Biruni Üniversitesi kayıt ne zaman?

Biruni Üniversitesi acilacak mi?

Üniversitemiz 2021-2022 akademik yılına tarihinde başlayacaktır. Bu kapsamda Üniversitemiz Senatosunda "detaylı bilgi" bağlantısında bulunan kararlar alınmıştır.

Biruni Üniversitesi Özel MI Devlet mı?

Biruni Üniversitesi, 2014 yılında Dünya Eğitim Vakfı tarafından İstanbul'da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. Üniversite ismini bilim insanı Biruni'den almaktadır.

Biruni Üniversitesi Yüz Yüze mi?

2-Pratik/laboratuvar vb. uygulamalar kampüste yüz yüze eğitim şeklinde yapılacaktır. ... 4-Sınav öncesi talep edilmesi halinde, randevu alınması koşuluyla laboratuvarlarda ilave uygulama imkânı sunulacaktır. 5- Tüm sınavlar salgın sürecinde olağanüstü bir karar alınmadığı sürece kampüste yüz yüze yapılacaktır.

Biruni hazırlık var mı?

Yabancı diller bölümü bu bağlamda Biruni Üniversitesi öğrencilerinin alanlarıyla ilgili gerekli ve yeterli dil seviyesine erişmesi hedefi doğrultusunda üç farklı programda üç tip dil eğitimi vermektedir: Hazırlık Okulu Programı

Biruni Üniversitesi ingilizce hazırlık zorunlu mu?

A, B ve C düzeylerinin ders saatleri ve ders programları öğretim yılı başında YDB Başkanlığı tarafından belirlenir. MADDE 12 – (1) Hazırlık sınıfında devam zorunludur.

Biruni Üniversitesi kayıt ne zaman?

04- tarihleri arasında E-Devlet üzerinden kayıt işlemlerini gerçekleştiremeyen öğrenciler; ŞAHSEN veya NOTER ONAYLI VEKÂLETNAME ile yetkili kılınan kişi tarafından kayıt evrakları ile tarihine kadar Üniversitemiz Yerleşkesine gelerek kayıt yaptırabilirler.