Diş eti kesimi ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. Diş eti kesimi ne kadar sürer?
  2. Diş eti botoksu nasıl yapılır?
  3. Diş eti Yamukluğu nasıl geçer?
  4. Ön alt diş yamukluğu nasıl düzeltilir?

Diş eti kesimi ne kadar sürer?

Çoğu insan bu işlemi yapmaktan korktukları için lokal anestezi uygulanarak korkularının önüne geçilmektedir. İşlem sonrasında kişinin yapısal özelliklerine bağlı olarak genellikle iyileşme süreci kısa sürmektedir. Ortalama 10 – 14 veya 21- 28 gün gibi farklılıklarla iyileşme süreci değişmektedir.

Diş eti botoksu nasıl yapılır?

Bir hasta diş eti gülüşüne sahip olduğunda, aynı tedavi yöntemi uygulanır, botoks gülümserken burun kısmının yakınında bulunan üst dudağı kaldırmaktan sorumlu kas içine enjekte edilir. Botoks kas boyunca dağıldığında, gülerken dişetlerinin görünmesine neden olan gerginlik azalır ve dudaklar diş etini kapatır.

Diş eti Yamukluğu nasıl geçer?

Eğer iskeletsel bir bozukluğunuz yoksa çarpık, yamuk, ayrık dişleriniz ortodonti tedavisi ile her yaşta düzeltilebilir. Çapraşıklık vakalarında diş teli uygulanması gerekir. Bunlar metal braketler, porselen (şeffaf) braketler, lingual braketler, şeffaf plaklar veya telsiz tedavi yöntemi olabilir.

Ön alt diş yamukluğu nasıl düzeltilir?

Yamuk diş tedavisinde en sık kullanılan yöntemlerden biri bonding yöntemidir. Genel olarak dişlerde renk değişimi ya da sararma olduğu durumlarda tercih edilmektedir. Yalnızca diş aralıklarının mevcut olduğu durumlarda da bonding yöntemine başvurulabilmektedir.