Boyun fıtığına hangi kaplıca iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Boyun fıtığına hangi kaplıca iyi gelir?
  2. Termal su boyun fıtığına iyi gelir mi?
  3. Fibromiyalji için hangi kaplıca?
  4. Siyatik için hangi kaplıca?
  5. Fibromiyalji stresten olur mu?

Boyun fıtığına hangi kaplıca iyi gelir?

İnternette boyun fıtığı kapılca tedavisi, boyun fıtığı kaplıcaları araması yapan, boyun fıtığı rahatsızlığı olanlar için Afyon Gazlıgöl'ün termal sularının şifa özelliği bulunduğu bir gerçektir. Boyun ve Bel Fıtığı rahatsızlığı olanlar için sabah ve akşam 15-20 dakikalık kaplıca tedavisi uygulanmaktadır.

Termal su boyun fıtığına iyi gelir mi?

Termal suyumuz özellikle kas iskelet sistemi dediğimiz hastalıklarda mieji, kas krampları ve bel fıtığı, boyun fıtığı, bel fıtığı kireçlenmesi, boyun kireçlenmesi gibi eklem kireçlenmelerinde ve diğer bir çok romatizmal hastalıklarında fizik tedavi ile birlikte başarılı sonuçlar elde edilmektedir.

Fibromiyalji için hangi kaplıca?

Afyon Gazlıgöl termal bölgesinde bulunan Başaranlar Termal tesislerindeki bulunan termal kuyudan çıkan suyun sağlık bakanlığınca onaylı fibromiyalji hastalığında alternatif tedavi unsuru olarak kullanılacağı araştırmalar neticesinde bulunmuştur.

Siyatik için hangi kaplıca?

1 - Göynük / Bolu. Bolu Göynük kaplıcaları ve Göynük termal tesislerde bulunan suyun sıcaklığı yaklaşık 32- 33 derece arasındadır ve suyun bileşenleri kalsiyum bikarbonattır. Göynük termal sularının romatizma ve siyatik gibi hastalıkların tedavisinde yararlı etkileri olduğu bilinmektedir.

Fibromiyalji stresten olur mu?

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, kaslarda yaygın ağrı, uyku bozukluğu, yorgunluk, halsizlik gibi belirtileri olan fibromiyaljide stresin tetikleyici etkisini ortaya koydu.