Uğur Okulları ve Bahçeşehir Koleji aynı mı?

İçindekiler:

  1. Uğur Okulları ve Bahçeşehir Koleji aynı mı?
  2. Ender Yücel Kimdir?
  3. Türkiyede kaç Bahçeşehir Koleji var?
  4. Bahçeşehir Fentek hangi illerde var?
  5. Bahçeşehir Koleji'nin sahibi nereli?

Uğur Okulları ve Bahçeşehir Koleji aynı mı?

1994 Bahçeşehir Koleji, eğitim sektöründe 48 yıldır hizmetini sürdüren Uğur Dershanelerinin Kurucusu Enver Yücel tarafından dünya standartlarında eğitimi Türkiye'de yaygınlaştırmak amacıyla kuruldu. ... Aynı yıl Türkiye'de 8 yıllık eğitime geçildi. 1998 yılında Bahçeşehir Üniversitesi kuruldu.

Ender Yücel Kimdir?

Enver Yücel, bugün Türkiye ve yurtdışında eğitim veren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın Yönetim Kurulu Başkanı'dır. ... Enver Yücel, 2013 yılında Türkiye'nin en önemli eğitim projelerinden birisini başlatarak Uğur Okulları adı altında kurumlarını da hayata geçirdi.

Türkiyede kaç Bahçeşehir Koleji var?

1994: Bahçeşehir Kolejinin Doğuşu Enver Yücel'in, dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji, 2021–2022 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye'nin 63 ilinde 144 kampüsüyle eğitim veriyor.

Bahçeşehir Fentek hangi illerde var?

Başarılı öğrencilerin yüzde 100 burs oranıyla eğitim görmesini ve hayallerine ulaşmasını sağlayan fen ve teknoloji liseleri, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı itibarıyla İstanbul'da Bahçeşehir, Halkalı ve Nakkaştepe yerleşkelerinin yanı sıra İzmir, Diyarbakır, Samsun, Antalya Konyaaltı, Eskişehir, Trabzon, Edirne, Darıca, ...

Bahçeşehir Koleji'nin sahibi nereli?

1957'de Giresun'da doğan Enver Yücel lise eğitimini Haydarpaşa Lisesi'nde yatılı olarak tamamladı. Ardından da bugünkü ismi Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi olan İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü'nü bitirdi.