Nano cam koruyucu ne demek?

İçindekiler:

  1. Nano cam koruyucu ne demek?
  2. 9H Nano cam Nedir?
  3. Temperli cam ekran koruyucu ne demek?
  4. Ekran Koruyucu ne işe yarar telefon?
  5. Hayalet ekran koruyucu ne işe yarar?
  6. 5D ekran koruyucu ne demek?
  7. Ekran koruyucu neden gerekli?
  8. Sıvı ekran koruyucu zararlı mı?
  9. 5D ekran koruyucu ne ise yarar?

Nano cam koruyucu ne demek?

Nano Glass ise esnek yapılıdır ve bu sayede ekranın kenarlarında daha iyi sonuçlar verir. ... Nano Glass temperli camlara oranla ekranda daha fazla yer kaplar ve daha ince yapılıdır. İki ürün de 9H sertliktedir. Yani anahtar gibi sert metallere karşı dayanıklıdır yüzeylerinde çizilme olmaz ve parmak izi bırakmazlar.

9H Nano cam Nedir?

Nano Ekran Koruyucu plastik ve cam materyallerden oluştuğu için çatlamaz ve gerçekten kırılmaz. Sertliği 9H'dir, bıçak, anahtar gibi keskin objelerle çizilmez. Esnek bir yapıda olup Standart Cam koruyuculara göre hem daha uzun ömürlü hemde daha dayanıklıdır . Nano Camlar aslında gerçek kırılmaz camlardır.

Temperli cam ekran koruyucu ne demek?

İsminden de anlaşılacağı üzere bu tür koruyucular, camdan yapılmıştır. Tempering işlemi, camın bir yaprak halini alacak kadar ısıtılmasından ve hızla soğutulmasından oluşur. ... Bir koruyucunun tempered glass olduğunu anlamanın ilk yolu, camın şeklini koruması ve sert olmasıdır.

Ekran Koruyucu ne işe yarar telefon?

Hem cihazınızı darbelere ve çizilmelere karşı korurken hem de ekrandaki görüntünün kalitesini de korumaya çalışıyorlar. Gizliliği artıran teknolojiye sahip ekran koruyucunuz olduğunda sadece ekranın karşısındaki kişi ekranı görebiliyor.

Hayalet ekran koruyucu ne işe yarar?

Sıradan hayalet ekran koruyucular 45 derecen itibaren ekranı karartmaya başlarken bu koruyucu 28 dereceden itibaren ekranınızı karartır ve yanınızda dahi olsalar ekran içeriğiniz göremezler. Ayrıca ekran kalitenizden ödün vermeden renklerinizi canlı olarak görmeye devam edeceksiniz.

5D ekran koruyucu ne demek?

5D ve 6D Ekran koruyucuları, kırılan camlardaki büyük parçaların çevreye zarar vermesini engeller. Aynı zamanda parmak izinin hassasiyetinin daha iyi şekilde çalışmasını sağlar.

Ekran koruyucu neden gerekli?

Ekran koruyucu (veya ekran koruyucusu), bilgisayar uzun süre boşta kaldığında ekranı boşaltan veya hareketli görüntü veya desenlerle dolduran bir bilgisayar programıdır. Ekran koruyucuların asıl amacı, CRT ve plazma bilgisayar monitörülerinde ekran yanmasını önlemekti.

Sıvı ekran koruyucu zararlı mı?

Sıvı ekran koruyucuları, kılıf veya kırılmaz cam gibi ekran koruyucularını kullanmak istemeyen kullanıcılar için iyi bir alternatif. ... Bu arada sıvı ekran koruyucuların telefonlara herhangi bir zararı bulunmuyor.

5D ekran koruyucu ne ise yarar?

5D ve 6D Ekran koruyucuları, kırılan camlardaki büyük parçaların çevreye zarar vermesini engeller. Aynı zamanda parmak izinin hassasiyetinin daha iyi şekilde çalışmasını sağlar.