Iş güvenliği uzmanlığı sınavını kazananlar ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. Iş güvenliği uzmanlığı sınavını kazananlar ne yapmalı?
  2. İSG Sınav ücreti ne kadar 2020?
  3. Iş güvenliği belgesi vize süresi geçerse ne olur?
  4. İSG Katipten sertifika nasıl alınır?
  5. İSG belge ücreti ne kadar?
  6. Iş sağlığı ve güvenliği c belgesi nasıl alınır?
  7. ÖSYM ISG sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak?
  8. 2021 İSG Sınav ücreti ne kadar?

Iş güvenliği uzmanlığı sınavını kazananlar ne yapmalı?

Ayrıca, yapılan İSG sınavlarında başarılı olan adaylara belgeleri elektronik ortamda düzenlenecektir. Adayların sertifikalandırma işlemleri ile ilgili olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne müracaatta bulunmamaları gerekmektedir. Sertifikalar E İmzalı Olarak İSG-KATİP Sistemine tanımlanacaktır.

İSG Sınav ücreti ne kadar 2020?

Sınava katılacak olan adaylar 290 TL'lik başvuru ücretini ÖSYM'nin anlaşmalı olduğu bankalardan ve kartlı ödeme sistemi olan “odeme.osym.gov.tr” adresinden ödeyebilecekler.

Iş güvenliği belgesi vize süresi geçerse ne olur?

İş sağlığı ve güvenliği sertifikalarının süresi 5 yıl olup aynı zamanda da bu süreyi geçiren sertifikaların geçerliliği de kaybolacaktır. Belge geçerlilik süresi geçen İSG sertifikalarının İSG takip sisteminden de silinmesi gerçekleştirilir.

İSG Katipten sertifika nasıl alınır?

e-Devlet kapısı aracılığı ile İSG-KATİP'e giriş yapınız. Sorgulama & Başvuru butonuna basınız. Açılan pencerede yapmak istediğiniz başvuru kategorisini seçerek Sorgulama & Başvuru butonuna basınız. Sertifika başvurusu butonuna basınız.

İSG belge ücreti ne kadar?

2021 Yılı Bireysel İSG Sertifika Ücreti ve Uygulamaları Duyurusu. İş güvenliği uzmanlığı, işyeri hekimliği ve İSG Eğitici sertifikası ücretleri 649 TL olarak belirlenmiştir. Diğer sağlık personeli sertifikası ücreti 162,25 TL olarak belirlenmiştir. Sertifika vize ücreti 162,25 TL olarak belirlenmiştir.

Iş sağlığı ve güvenliği c belgesi nasıl alınır?

C sınıfı iş güvenliği sertifikasına sahip olmak için gerekli eğitimi almak ve Bakanlıkça yapılan sınavı geçmek gerekmektedir. C sınıfı iş güvenliği uzmanları kurumlarda çalışan kişilerin güvenliğini sağlamakla yükümlüdür. Kurumlar da işletmelerinde iş güvenliği uzmanı bulundurmak zorundadır.

ÖSYM ISG sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak?

Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Adaylar isterlerse sınav ücretini banka şubelerine gitmeden internet aracılığıyla veya ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilirler.

2021 İSG Sınav ücreti ne kadar?

2021 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (1. Dönem) geç başvuru ücreti 435 TL olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyenler ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/) üzerinden başvuru ücretini ödeyerek başvurusunu tamamlayabilir.