Özel okul öğretmenleri sınav Gözetmenliği yapabilir mi?

İçindekiler:

  1. Özel okul öğretmenleri sınav Gözetmenliği yapabilir mi?
  2. Ösym görevli işlemleri sistemine kayıt nasıl yapılır?
  3. Açık lise sınavında salon görevlisi ne demek?
  4. Sınav görevi kimlere verilir?
  5. Atatürk Üniversitesi Sınav görevi nasıl alınır?

Özel okul öğretmenleri sınav Gözetmenliği yapabilir mi?

Sınavlar özel okullarda yapılıyor olsa da özel okul öğretmenleri TEOG sınavlarında hiçbir şekilde görev alamayacak. Sınavda gözetmenlik yapacak devlet okullarındaki öğretmenlerde de kadro şartı aranacak. Devlet okullarında çalışı- yor olsalar da ücretli öğretmenler sınavlarda gözetmen olarak görev alamayacak.

Ösym görevli işlemleri sistemine kayıt nasıl yapılır?

Yeni Kimlik Kartı'na sahip olan ücretli, sözleşmeli ve kadrolu öğretmenler ile akademisyenler ise kurumlarına gitmelerine gerek olmadan https://gis.osym.gov.tr adresi üzerinden "E-Devlet ile Kayıt Ol" seçeneğine tıklayarak Görevli İşlemleri Sistemine kayıt olabilmektedir.

Açık lise sınavında salon görevlisi ne demek?

Toplantıda görüşülen hususlar ve alınan kararlara göre okulda sınav planlamasını ve organizasyonunu yapar. Kendi sınav binasında sınava girecek öğrencilerin salon yoklama listelerini bölge sınav yürütme komisyonundan alarak sınavdan en az 2 (iki) gün önce öğrencilerin görebilecekleri uygun bir yerde ilan eder.

Sınav görevi kimlere verilir?

Kısaca özetlemek gerekirse; ÖSYM Sınav Gözetmeni olabilmek için öncelikle ya üniversite personeli olmanız yada MEB personeli olmanız gerekmektedir. Bu kurumlarda görevli iseniz sonrasında bulunduğunuz şehirdeki ÖSYM Temsilciliğinden GİS (Görevli İşlemleri Sistemi) şifresi almanız gerekmektedir.

Atatürk Üniversitesi Sınav görevi nasıl alınır?

Görev almak isteyen personelimiz taleplerini gis.atauni.edu.tr adresinden oluşturabilirler.