Edge kaldırılacak mı?

İçindekiler:

  1. Edge kaldırılacak mı?
  2. Microsoft Edge ne zaman kaldırılacak?
  3. Windows 7 kaldırılıyor mu?
  4. Cortana nasıl kapatılır?
  5. Varsayılan web tarayıcısı nasıl değiştirilir?
  6. IE ne zaman kapanacak?

Edge kaldırılacak mı?

Microsoft, Windows 7 için Edge tarayıcısını destekleyeceği tarih hakkında duyuru da yaptı. Açıklamada, "Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 üzerinde Microsoft Edge'i 15 Temmuz 2021 tarihine kadar desteklemeye devam edeceğiz.

Microsoft Edge ne zaman kaldırılacak?

Şirket Çarşamba günü yaptığı açıklamada, “Bu sorumluluğu ve daha fazlasını üstlenebilen Microsoft Edge ile, Internet Explorer 11 masaüstü uygulaması kullanımdan kaldırılacak ve 15 Haziran 2022'de Windows 10'un belirli sürümleri için destek dışı kalacaktır.” dedi.

Windows 7 kaldırılıyor mu?

Microsoft, 'da yayımlanan Windows 7 için 10 yıllık ürün desteği sağlama taahhüdünde bulunmuştu. Bu 10 yıllık süre şu anda sona ermiş durumda ve Microsoft, Windows 7 desteğini sonlandırdı.

Cortana nasıl kapatılır?

Bilgisayar arama kısmına gidin. "PowerShell" terimini aratın ve yönetici olarak çalıştırmayı seçin. Cortana asistanını kaldırmak için “Get-AppxPackage -allusers Microsoft.549981C3F5F10 | Remove-AppxPackage“ komutunu yazın ve klavyeden enter tuşuna basın. PowerShell uygulamasını kapatarak bilgisayarı tekrar başlatın.

Varsayılan web tarayıcısı nasıl değiştirilir?

Chrome'u varsayılan tarayıcınız olarak ayarlama
  1. Android cihazınızda, (cihazınıza bağlı olarak) şu yerlerin birinde Google ayarlarını bulun: Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın. ...
  2. Uygulamalar'a dokunun.
  3. Varsayılan uygulamalarınızı açın: Sağ üstte Ayarlar simgesine dokunun. " ...
  4. Chrome simgesine. dokunun.

IE ne zaman kapanacak?

İlk tarayıcılardan olan Internet Explorer, Microsoft tarafından 15 Haziran 2022 tarihinde kapanıyor. Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre, 365 uygulamaları (Office dahil) artık 2021 yazının ortasına kadar IE üzerinde çalışmayacak.