Vatan Kargo kimin?

İçindekiler:

  1. Vatan Kargo kimin?
  2. Iyi kargo ne zaman kuruldu?
  3. Point kargo kimin?
  4. GKN kargo kimin?
  5. Vatan kargo kimin?
  6. Vatan kargo kac subesi var?
  7. GKN kargo ne zaman kuruldu?
  8. By Express Nedir?
  9. Gökhan Akyürek kimdir?
  10. Cumhuriyet kargo sahibi kim?

Vatan Kargo kimin?

Şirketin resmi belgelerde tam adı "Vatan Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş" olarak geçiyor. Şirket ilk kuruluş tarihini 20 Haziran 2018 tarihinde İstanbul Ticaret Odası'na kayıt yaptırmış. Şirketin sahibi ve kurucu olarak Fas uyruklu Souad Bouaddi isimli bir kişi görünüyor.

Iyi kargo ne zaman kuruldu?

Ticari Faaliyetlerine Mustafa DUVAR tarafından 1992 yılında başlayan DVR LOJİSTİK Şirketi, ticari faaliyetlerini İthalat ve İhracatçıların çözüm ortağı olarak sürdürürken 1994 yılında taşımacılığına Turizm sektöründe BOSS TOUR ve TOUR27 şirketlerini de ekleyerek DVR ŞİRKETLER GRUBUNUN faaliyet alanlarını genişletmiştir ...

Point kargo kimin?

Bursa'nın ilk kurye dağıtım şirketi kuran Şahsiver YILDIRIM ve oğlu Serdar YILDIRIM yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile Abi Kardeş olan Serdar YILDIRIM, Erdal Gökhan YILDIRIM olarak pazarın ihtiyaçları doğrultusunda 2008 Yılında Ulusal Posta Kurye Kargo hizmetlerini kurarak kuşaktan kuşağa geçen bir şirketin ...

GKN kargo kimin?

Firmanın ismindeki GKN harflerinden yola çıkarak sahibinin kim olduğunu bulmak kolaylıkla mümkün. Çünkü sahibinin adı "Gökhan". GKN firmasının sahibi olduğu tahmin edilen Gökhan Akyürek firmanın aynı zamanda müdürü olarak görülmektedir.

Vatan kargo kimin?

Şirketin resmi belgelerde tam adı "Vatan Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş" olarak geçiyor. Şirket ilk kuruluş tarihini 20 Haziran 2018 tarihinde İstanbul Ticaret Odası'na kayıt yaptırmış. Şirketin sahibi ve kurucu olarak Fas uyruklu Souad Bouaddi isimli bir kişi görünüyor.

Vatan kargo kac subesi var?

VATAN Kargo olarak Türkiye'nin her ilinde 800'den fazla şubesinin yanında; özellikle kargo alım ve dağıtım potansiyeli yüksek yerler, tatil beldeleri, fuarlar ve etkinlik alanları gibi bireysel müşteri ihtiyaçlarının arttığı bölgelerde tüm sabit şubelerdeki hizmetlerden faydalanılmasını sağlayan ve birer gezici şube ...

GKN kargo ne zaman kuruldu?

GKN Kargo 2016'da kuruldu. Ancak, şirketin köklü bir geçmişi var. Yaklaşık 50 yıldır lojistik, taşımacılık ve dağıtım sektöründe faaliyet gösteren aile şirketlerinin bir çatı altında toplanarak, birleşmesiyle oluştu. GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, 31 yaşında.

By Express Nedir?

By Express Kargo “Yeni Nesil Kargoculuk” mottosu ile çok daha hızlı ve etkili bir şekilde kargo taşıma hizmeti vermeyi amaçlamakta. ... Markanın web sitesindeki Müşteri Portalı sayfasından giriş yaparak da bilgi edinebileceğiniz kargo firması, İstanbul'un farkı bölgelerindeki şubeleri ile hizmetlerini sürdürmekte.

Gökhan Akyürek kimdir?

GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, 31 yaşında. Üniversitede lojistik eğitimini alan Akyürek, aslında 15 yıldır aile işletmesinde farklı pozisyonlarda görev almış ve kendi deyimiyle bu işe tutkuyla bağlı biri.

Cumhuriyet kargo sahibi kim?

ŞAHİN İZCİ - YÖNETİM KURULU BAŞKANI - Cumhuriyet Kargo | LinkedIn.