D Maris Bay Otel kimin?

İçindekiler:

  1. D Maris Bay Otel kimin?
  2. D Maris Bay hangi koyda?
  3. Grand Azur kaça satıldı?
  4. Grand Azur kimin?

D Maris Bay Otel kimin?

Doğuş Grubu'nun İtalya, İspanya, Hırvatistan ve Türkiye'de sahibi olduğu butik otelleri Villa Magna, Capri Palace, Aldrovandi Villa Borghese, Villa Dubrovnik, Argos in Cappadocia, İl Riccio Beach House ve D Maris Bay, Mytha Hotel Anthology çatısı altında toplandı.

D Maris Bay hangi koyda?

DMaris Bay, Türkiye'nin güneybatısındaki büyüleyici doğal koruma alanı Datça Yarımadası'nda yer alıyor. Tüm koya hakim benzersiz konumuyla tesis; küçük adaların, mis kokulu çam ormanlarının ve volkanik dağların manzaraları ile misafirlerine görsel bir şölen sunuyor.

Grand Azur kaça satıldı?

Ferit Şahenk D-Resort Grand Azur oteli Haberi Garanti Bankası'ndaki yüzde 9.95'lik payını İspanyol ortağı BBVA'ya 3.3 milyar liraya satan Ferit Şahenk, Miami'de ortak olduğu The Raleigh otelini 103 milyon dolara satmıştı.

Grand Azur kimin?

Dünya Gazetesi'nden Kerim Ülker'in haberine göre Şahenk'in sahibi olduğu D-Resort Grand Azur Oteli'ni dünyanın en büyük turizm şirketlerinden TUI alıyor. İki taraf anlaşırsa, Marmaris'teki oteli, TUI'ye bağlı TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş devralacak. .