Ankarakart kaç kez aktarma yapılır?

İçindekiler:

  1. Ankarakart kaç kez aktarma yapılır?
  2. Otobüste tam aktarma ne kadar?
  3. Aktarma kaç para?
  4. Öğrenci indirimli aktarma ne kadar?
  5. Abonman iki kere basılır mı?
  6. Aktarma süresi kaç dakika?
  7. Istanbul kart aktarma ne kadar basar?
  8. Istanbul kart 2 kişi kullanabilir mi?
  9. Başkent kart nerede geçerli?

Ankarakart kaç kez aktarma yapılır?

EGO'nun 75 dakikalık aktarma süresinde 2 defa transfer işlemi yapılabilir. Uzak mesafe ulaşım yapacak ve birden fazla taşıt kullanacak vatandaşlar 75 dakika içerisinde 2 defa aktarma işlemi yapabilirler. Bu aktarmaların ikisinde de daha düşük ücret öderler.

Otobüste tam aktarma ne kadar?

Otobüs ve İBB'ye bağlı raylı sistemlerde tam bilet aktarma ücretlerinde; birinci aktarma 2,50 lira,ikinci aktarma 1,90 lira, üç, dört ve beşinci aktarmalar 1,20 lira olarak belirlendi.

Aktarma kaç para?

Aktarma: 2,50 TL'den 2,87 TL'ye yükseldi. Öğrenci 1. Aktarma: 0,75 TL'den 1,12 TL'ye yükseldi. Sosyal Kart 1. Aktarma: 1,50 TL'den 1,72 TL'ye yükseldi.

Öğrenci indirimli aktarma ne kadar?

Öğrenci Aktarma Ücretlerinde ise; birinci aktarma 0,75 kuruş, ikinci aktarma 0,70 kuruş, üç, dört ve beşinci aktarmalar 0,60 kuruş olacak.

Abonman iki kere basılır mı?

5- Aylık Öğrenci Abonman kartı, alış tarihinden itibaren bir sonraki ayın aynı günü saat 23.59'a kadar geçerli olacak. 6- Abonman öğrenci kartında aynı araç ve istasyonda birinci ve ikinci biniş arasında 30 dakika süre tanınacak. 30 dakika içinde ikinci biniş yapılırsa abonman uygulaması kullanılamayacak.

Aktarma süresi kaç dakika?

AKTARMALI ULAŞIM KURALLARI Kartlardaki aktarma hakkı, ilk binişten 5 dk. sonra başlar ve yine her biniş arasında 5 dakikalık koruma süresi geçerlidir. Sistem güvenliği sebebiyle her binişi takiben 5 dakika koruma süresine dikkat edilmesi gerekmektedir.

Istanbul kart aktarma ne kadar basar?

Tam bilet aktarma ücretleri ilk aktarmalarda 2,50 TL, ikinci aktarmalarda 1,90 TL, üç, dört ve beşinci aktarmalarda 1,20 TL bedel ödenmektedir. Öğrenci aktarma ücretleri ilk aktarmalarda 0,75 TL, ikinci aktarmalarda 0,70 TL, üç, dört ve beşinci aktarmalarda 0,60 TL bedel ödenmektedir.

Istanbul kart 2 kişi kullanabilir mi?

İstanbulkart yalnızca HES kodu, isim, soy isim, TC kimlik numarası eşleştirilen kişilerce kullanılabilir.

Başkent kart nerede geçerli?

Başkent Kart Nerelerde Geçerlidir? POS cihazı bulunan bütün işyerlerinden alışveriş yapabilir, ilgili kurumlardan fatura ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilir, ulaşım araçlarında kullanabilirsiniz.