Bluetooth kulaklık nasıl kullanılıyor?

İçindekiler:

  1. Bluetooth kulaklık nasıl kullanılıyor?
  2. Subzero bluetooth kulaklık nasıl şarj edilir?
  3. Kablosuz kulaklık nasıl kapatılır?
  4. iPhone bluetooth kulaklıkla nasıl müzik dinlenir?
  5. Kablosuz kulaklik nasil Sifirlanir?
  6. Kablosuz kulaklik nasil resetlenir?

Bluetooth kulaklık nasıl kullanılıyor?

Bluetooth kulaklık kurulumunu yapmak için cihazınızın “Ayarlar” kısmına giderek bağlı cihazlara ulaşın. Buradan karşınıza yeni bluetooth kulaklığının adı çıkacaktır. Eşleştirmeyi sağlayarak kulaklığı aktif hale getirebilirsiniz. Bluetooth kulaklık aktif olduğunda ve her açılışta başlangıç sesi duyabilirsiniz.

Subzero bluetooth kulaklık nasıl şarj edilir?

Şarj cihazı kablosunu kulaklıklı mikrofon setine bağlayın. Şarj işlemi sırasında kırmızı gösterge ışığı yanar. Şarj işlemi başlamazsa, şarj cihazının bağlantısını kesip yeniden takın ve tekrar deneyin. Bataryanın tam olarak şarj edilmesi 2 saat kadar sürebilir.

Kablosuz kulaklık nasıl kapatılır?

Bluetooth kulaklığını "açık" durumdayken kapatmak isterseniz, kırmızı ışık yanıp sönene kadar işlev tuşunu 3 saniye basılı tutun ve kapanacaktır. Kulaklıklı mikrofon setini kapatmak, kulaklıklı mikrofon setini açmanın tersidir.

iPhone bluetooth kulaklıkla nasıl müzik dinlenir?

Bluetooth ses aygıtında iPhone'dan ses çalma
  1. iPhone'unuzda Müzik gibi bir ses uygulamasını açın, sonra çalmak için bir öğe seçin.
  2. simgesine dokunun, sonra Bluetooth aygıtınızı seçin. Ses çalarken kilitli ekranda veya Denetim Merkezi'nde çalma hedefini değiştirebilirsiniz.

Kablosuz kulaklik nasil Sifirlanir?

Sağ kulaklıktaki Çok fonksiyonlu (Multi-function) düğmeyi, LED kısaca mor renkte yanıp sönene kadar (kırmızı yanıp söndükten sonra mor renkte yanıp söner) basılı tutun (yaklaşık 10 saniye). Kulaklıklar şimdi sıfırlanmış olacaktır.

Kablosuz kulaklik nasil resetlenir?

Walkman'i fabrika ayarlarına sıfırlama
  1. Çalmayı duraklatın.
  2. Bluetooth işlevinin kapalı olduğundan emin olun.
  3. ( ) numaralı düğmeyi basılı tutarken ( ) numaralı düğmeyi 15 saniye basılı tutun. Lamba ( ) iki kez yanıp söner. Sıfırlama tamamlanmıştır.