Ray Sigorta hangi banka?

İçindekiler:

  1. Ray Sigorta hangi banka?
  2. Ray Sigorta müdür?
  3. Ray Sigorta neleri kapsıyor?
  4. Ray Sigorta ne is yapar?
  5. Ray Sigorta Hisse kimin?
  6. Ray kasko kimin?
  7. Raysg ne iş yapar?

Ray Sigorta hangi banka?

ŞİRKETİN KURULUŞ ÇALIŞMALARI Nitekim devlete bağlı kurucular arasında Deniz Nakliyat İşletmesi Denizcilik Bankası, PTT Türk Hava Yolları ve TCDD olmasına karşın Safa Yalçuk'un manevi ağırlığı ile şirketin ismi demiryolunu çağrıştıran Ray Sigorta oldu.

Ray Sigorta müdür?

İcra Kurulu & Üst Yönetim
Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Müdür, İcra Kurulu BaşkanıKoray Erdoğan
İcra Kurulu Üyesi Teknik Genel Müdür YardımcısıEyüp Kemal Daldal
İcra Kurulu Üyesi, Mali İşler Genel Müdür YardımcısıDerya Öztürk

Ray Sigorta neleri kapsıyor?

Sağlığım Rayında ürünü Ray Sigorta'nın anlaşmalı ya da anlaşması olmayan tüm sağlık kuruluşlarında; ayakta ya da yatarak yapılacak tedavilerden doktor muayenelerine, röntgen ve tahlillerden ilaç masraflarına, cerrahi müdahalelerden doğuma kadar sizin, dilerseniz tüm ailenizin sağlık ihtiyaçlarını güvence altına alan ...

Ray Sigorta ne is yapar?

Ray Sigorta, müşterilerinin tüm sağlık ihtiyaçlarını da kusursuz biçimde karşılayacak sigorta poliçeleri tasarlıyor. Her türlü beklentiye cevap verebilecek nitelikte olan özel sağlık sigortası poliçeleri arasında olan tam donanımlı Sağlığım Rayında poliçesi, tüm ailenizin sağlığını güvence altına alıyor.

Ray Sigorta Hisse kimin?

ATBIH GMBH ve LVP HOLDING GMBH VIENNA INSURANCE GROUP iştirakleridir. Vienna Insurance Group 'un Şirket sermayesindeki toplam payı % 94,96 dir.

Ray kasko kimin?

1992. Doğan Holding tarafından özelleştirildi.

Raysg ne iş yapar?

Ray Sigorta A.Ş. RAY SİGORTA ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye merkezli bir sigorta şirketidir. ... Şirket nakliyat, medya, imalat, pazarlama ve dağıtım dahil çeşitli segmentlerinde bireysel poliçe hamillerine hizmet vermektedir.