Xiaomi Redmi 9 nasıl bir telefon?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Redmi 9 nasıl bir telefon?
  2. En iyi Xiaomi telefon hangisi?
  3. Xiaomi nasıl bir markadır?
  4. Xiaomi kime ait?
  5. Xiaomi ne markasi?
  6. Redmi 9 telefon fiyatı ne kadar?

Xiaomi Redmi 9 nasıl bir telefon?

Xiaomi Redmi 9, ülkemizde yaklaşık 2.500 Türk lirasına, beyaz, gri ve yeşil renk seçenekleriyle satılan muhteşem bir bütçe telefonu. Bazı zayıf kamera özellikleri dışında oldukça kullanışlı ve iyi bir performans sergiliyor. Günlük yaşantınızda kolayca kullanabileceğiniz bu telefonu kesinlikle size öneriyoruz.

En iyi Xiaomi telefon hangisi?

Xiaomi Mi 10 Pro, Xiaomi'nin en kaliteli telefonu olarak konumunu sağlamlaştıran bir dizi özellik ile geliyor. Üst düzey Snapdragon 865 işlemcisi, 108MP ana kamera, 90Hz ekranı ve hızlı 50W hızlı şarj özelliğine sahiptir.

Xiaomi nasıl bir markadır?

Xiaomi Corporation, Nisan 2010'da Lei Jun tarafından kurulmuş ve merkezi Pekin'de bulunan Çinli bir elektronik şirketidir. ... Xiaomi daha sonra 100 milyondan fazla akıllı cihazı bağlayan akıllı ev (IoT) cihaz ekosistemi de dahil olmak üzere daha geniş bir tüketici elektroniği yelpazesi geliştirdi.

Xiaomi kime ait?

Xiaomi Inc. Çin, Pekin merkezli dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi. Xiaomi, akıllı telefonlar, mobil uygulamalar, dizüstü bilgisayarları ve birçok tüketici elektroniği tasarlar, geliştirir ve satışını yapar.

Xiaomi ne markasi?

Xiaomi Asya ülkelerinden olan Çin'in markasıdır.

Redmi 9 telefon fiyatı ne kadar?

Xiaomi Redmi 9 32 GB son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 2.296,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 1.788,95 TLŞu Andaki Fiyat: 2.249,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 47 TL (%2) daha ucuz.