Emzirirken tel takılır mı?

İçindekiler:

  1. Emzirirken tel takılır mı?
  2. Doğumdan sonra diş çekilir mi?
  3. Bebek emziren kadın diş dolgusu yaptırabilir mi?
  4. Emzirirken diş beyazlatma yapılır mı?

Emzirirken tel takılır mı?

Annenin emzirirken ımplat yapılmaya uygun olup olmadığı, hekim tarafından belirlenmektedir. Genelde düzenli diş kontrolü yaptıran annelerin emzirme döneminde ımplat yaptırmasında bir sakınca yoktur. Buna ek olarak doktor kontrolünde gebelikten sonra da yapılabilmektedir.

Doğumdan sonra diş çekilir mi?

En uygun dönem ise hamileliğin ikinci 3 aylık dönemidir. Aslında hamileliğin her döneminde diş tedavisi gerçekleştirilebilir.

Bebek emziren kadın diş dolgusu yaptırabilir mi?

Emziren hanımlarım doğumdan 4 ay sonra yüz dolgu uygulaması herhangi bir sakınca yoktur. Ancak dolgu enjeksiyonu yapıldıktan sonraki 24 saat boyunca sütünüzle bebeğinizi emzirerek beslememeniz önermemekteyim. Yüz dolgusunda kullanılan dolgunun içinde vücutta doğal olarak bulunan ve nem veren hyalüronik asit vardır.

Emzirirken diş beyazlatma yapılır mı?

Beyazlatma işlemi herkese uygulanabilir mi ? Hemen herkese diş beyazlatma tedavisi uygulanabilir. Ancak hamile ya da emziren anneler ile çocuklarda yeterli araştırmalar olmadığından kliniğimizde bu hastalara beyazlatma tedavisi uygulanmamaktadır. Yaklaşık %10 luk bir hasta grubunda başarı elde edilemeyebilir.