Erdekte yüzülür mü?

İçindekiler:

  1. Erdekte yüzülür mü?
  2. Erdekte denize girmek yasak mı?
  3. Bandırma Erdek nasıl bir yer?
  4. Erdek Ocaklar suyu temiz mi?
  5. Denize yasak var mi?

Erdekte yüzülür mü?

Erdek'te denize girilecek en güzel plajlar ... Narlı, Ocaklar ve İlhan Köy, tıpkı Erdek gibi doğal kumsallarla donatılmış plaj alanları. Erdek Kurbağalı Plajı: Modern ve şık yazlık evlerin yer aldığı, yeşil bir çevrenin ve cıvıl cıvıl insanların renklendirdiği bir plaj.

Erdekte denize girmek yasak mı?

Marmara'da deniz salyası olan yerlerde denize girilmemesi öneriliyor. Deniz salyası İstanbul, Adalar, Tekirdağ, Çınarcık, Bursa, Erdek, körfezler, kıyılar ve denizin derinleri de dahil olmak üzere tüm Marmara'da var. Deniz salyası sonrası bazı plajlarda denize girmek yasaklandı. ...

Bandırma Erdek nasıl bir yer?

Erdek, Balıkesir'e bağlı olan küçük ve şirin bir ilçedir. Erdek, Marmara Bölgesi'nin Marmara Denizi'ne doğru uzanan Kapıdağ Yarımadası'nda ve Erdek Körfezi üzerinde yer alır. ... Antik kentleri, muhteşem doğası, açık hava müzesi, tertemiz denizi ve yumuşacık kumsalları ile görülmeye değer bölgeler arasında yer alıyor.

Erdek Ocaklar suyu temiz mi?

Balıkesir Halk Sağlığı Müdürlüğünün haziran ayı raporunda, Erdek Toplum Sağlığı Müdürlüğünce alınan numuneler sonucunda, ilçedeki tüm plajlarda deniz suyu "iyi kalite" olarak nitelendirildi.

Denize yasak var mi?

DENİZE GİRMEK YASAK MI? ... İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni genelge ile birlikte hafta içi denize girmek serbest ancak hafta sonu denize girmek tatil bölgelerinde de olsa yasak çünkü sokağa çıkma kısıtlaması bu bölgeler için de geçerli.