Ronaldo'nun eşi kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Ronaldo'nun eşi kaç yaşında?
  2. Ronaldo'nun ilk oğlu evlatlık mı?
  3. Georgina Rodríguez kaç yaşında?
  4. Ronaldo karısıyla nasıl tanıştı?
  5. Ronaldo'nun ilk oğlu kimden?
  6. Georgina Rodriguez ne iş yapar?

Ronaldo'nun eşi kaç yaşında?

Şimdi modellik yapan 27 yaşındaki İspanyol model Georgina Rodriguez, 36 yaşındaki Ronaldo'yla Dolce&Gabbana firmasının düzenlediği bir etkinlikte tanıştı.

Ronaldo'nun ilk oğlu evlatlık mı?

2'si kız, 2'si erkek 4 çocuğu var Ronaldo'nun. 4 çocuğun 3'ü ise taşıyıcı anneden. Ancak özet olarak söyleyelim: Ronaldo'nun tüm çocukları öz, yani evlatlık bir çocuğu yok. Amerikalı bir taşıyıcı anneden olan ilk oğluğunu kucağına aldığında onu Madrid'te annesi ve ailesi ile büyütmeye karar vermişti.

Georgina Rodríguez kaç yaşında?

27 yaşında () Georgina Rodríguez/Yaş

Ronaldo karısıyla nasıl tanıştı?

27 yaşındaki Georgina Rodriguez, İspanya'nın Jaca şehrinde dünyaya geldi. Dans eğitimi alan Georgina, daha sonra İngilizce öğrenmek için İngiltere'ye gitti. İngiltere dönüşünde Madrid'e taşınıp lüks bir mağazada çalışmaya başlayan Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo ile bir etkinlikte tanıştı ve aşk yaşamaya başladı.

Ronaldo'nun ilk oğlu kimden?

Amerikalı bir taşıyıcı anneden olan ilk oğluğunu kucağına aldığında onu Madrid'te annesi ve ailesi ile büyütmeye karar vermişti. 2017'de model sevgilisi Georgina Rodriguez'den Alana Martina adını koyduğu bir kızı olan Ronaldo'nun, aynı senede taşıyıcı anneden ikiz çocukları daha oldu.

Georgina Rodriguez ne iş yapar?

Manken Dansçıİş İnsanı Georgina Rodríguez/Meslekleri