Sildegra 100 mg yan etkileri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Sildegra 100 mg yan etkileri nelerdir?
  2. Combo 100 mg nasıl kullanılır?
  3. Sildegra 100 mg tablet nedir?
  4. Sildegra 100 mg etkisi ne kadar surer?
  5. Combo 100 mg günde kaç defa kullanılır?
  6. Sildegra fiyatı ne kadar?

Sildegra 100 mg yan etkileri nelerdir?

Yaygın olmayan: Kusma • Göz hastalıkları, göz arkasında kanama, göz kızarması, göz ağrısı, çift görme, gözde anormallik hissi, konjunktiva hastalıkları, gözyaşı hastalıkları Düzensiz veya hızlı kalp atışı Kaş ağrısı • Uyku hissi • Dokunma hissinde azalma • Baş dönmesi Ağız kuruluğu • Göğüs ağrısı .

Combo 100 mg nasıl kullanılır?

İlacı ağız yoluyla ve bol su yardımıyla kullanabilirsiniz. Cinsel aktivitelerden 30 dakika ya da 1 saat önce almanız yeterli olacaktır. Herkese göre farklı bir doz ayarı olduğundan dolayı kullanım için doktorunuzdan yardım almanız daha faydalı olacaktır. Combo al günde bir defadan fazla kullanılmamalıdır.

Sildegra 100 mg tablet nedir?

Sildegra 100mg Peniste Yaşanan Yumuşamanın Giderilmesinde Kullanılan Çok Etkili Bir Üründür. Peniste Bulunan Damarları Gevşeterek Kanın Daha Rahat Akmasını Sağlar. Böylelikle Doğal Sertliğin Oluşumuna Zemin Hazırlar.

Sildegra 100 mg etkisi ne kadar surer?

Tüm bu bilgileri verdikten sonra aklına bir soru gelecektir Sildegra 100 mg etkisi ne kadar sürer? Bu durum ilacın etkisi enzimlerin engellenme durumuna bağlı olarak değişmektedir. Fakat, cinsel aktiviteler sırasında ereksiyonda 30 dakika ile 1 saat arasında bir geciktirme sağlayacağını söyleyebiliriz.

Combo 100 mg günde kaç defa kullanılır?

Olağan doz 50 mg'dır. COMBO günde bir defadan fazla kullanılmamalıdır. Uygulama yolu ve metodu: • COMBO'yu cinsel aktiviteden yaklaşık bir saat önce almalısınız. Tableti bütün olarak bir bardak suyla yutunuz.

Sildegra fiyatı ne kadar?

Sildegra fiyat hakkındaki bilgilendirme şu şekildedir: Sildegra 50 mg fiyatı şu an 180 TL üzerine çıkmıştır. Sildegra 100 mg fiyatı şu an 200 TL üzerine çıkmıştır.