iPhone kulaklık dönüştürücü kutudan çıkıyor mu?

İçindekiler:

  1. iPhone kulaklık dönüştürücü kutudan çıkıyor mu?
  2. iPhone kulaklık dönüştürücü orjinal nasıl anlaşılır?
  3. iPhone kulaklık girişi kaç mm?
  4. iPhone kulaklık dönüştürücü ne işe yarar?
  5. Jak girişi kaç mm?
  6. iPhone jak dönüştürücü ne işe yarar?
  7. iPhone 7 de neden kulaklık girişi yok?
  8. iPhone 7 kulaklık yeri neden yok?

iPhone kulaklık dönüştürücü kutudan çıkıyor mu?

Dönüştürücünün fiyatı 79 TL Apple, kulaklık adaptörlerini 79 TL fiyat etiketiyle harici aksesuar olarak satmaya başlayacak. ... Lansmanları gerçekleştirilen yeni iPhone modelleri ve iPhone 8 serisi dahil olmak üzere artık hiçbir yeni iPhone modelinin kutusundan kulaklık dönüştürücü çıkmayacak.

iPhone kulaklık dönüştürücü orjinal nasıl anlaşılır?

Bir Apple Lightning - USB kablosunda, USB bağlayıcısından yaklaşık 18 cm'lik mesafede "Designed by Apple in California" ibaresi ile birlikte "Assembled in China", "Assembled in Vietnam" veya "Indústria Brasileira" ibarelerinden biri bulunur. Bu metnin sonunda 12 haneli bir seri numarası görürsünüz.

iPhone kulaklık girişi kaç mm?

Uzaktan kumandalı ve Mikrofonlu Apple Kulak İçi Kulaklıklar, 3,5 mm kulaklık jakı olan iPhone, iPad ve iPod modelleriyle çalışır. Bu kulaklıkları, standart 3,5 mm kulaklık jakı bulunan diğer ürünlerle de kullanabilirsiniz.

iPhone kulaklık dönüştürücü ne işe yarar?

Bu adaptör 3,5 mm kulaklık jakı kullanan aygıtları Lightning aygıtlarınıza bağlamanızı sağlar.

Jak girişi kaç mm?

Jak girişi olan bütün elektronik cihazlar üzerinde elektronik ses sinyallerini aktarmak için kullanılır. Jak ölçüsü 6,3 mm ve 3,5 mm olmak üzere 2 değişik jak ölçüsü bulunur.

iPhone jak dönüştürücü ne işe yarar?

Bu adaptör 3,5 mm kulaklık jakı kullanan aygıtları Lightning aygıtlarınıza bağlamanızı sağlar.

iPhone 7 de neden kulaklık girişi yok?

Kulaklık girişinin olmaması, aynı zamanda pil kapasitesinin de artmasına yardımcı oluyordu. Hem iPhone 7 hem de iPhone 7 Plus için. Ayrıca geliştirilmiş home tuşunun konumlandırılması da daha kolay oluyordu. 3.5mm kulaklık girişinin kaldırılması, cihazların suya ve toza karşı dayanıklı olmasını da kolaylaştırdı.

iPhone 7 kulaklık yeri neden yok?

Apple iPhone 7 ve 7 Plus modellerinde kulaklık girişinin yer almayacağını açıklamıştı. ... Apple'a göre, kulaklık girişi olan bir telefon asla suya karşı tam anlamıyla güvende olamazdı. İkinci neden ise, kulaklık girişinin çok fazla yer kaplıyor olmasıydı. Bu jakın kapladığı yer pekala bataryaya dahil edilebilirdi.