Akbank Akıllı fon nedir?

İçindekiler:

  1. Akbank Akıllı fon nedir?
  2. Aft fonunda hangi hisseler var?
  3. Akbank Hisse Senedi Fonu Nedir?
  4. Yabancı hisse senedi Fonu Nedir?
  5. Hisse yoğun fon nedir?
  6. Hisse senedi Fonu Nedir?
  7. Nakit T 1 ne demek garanti?

Akbank Akıllı fon nedir?

Mevduatla yarışan Akıllı Fon ! ARL - Ak Portföy Birinci Fon Sepeti Fonu'ndan elde edilen gelir ve kazançlara, fonun satış tarihinden bağımsız olarak %0 stopaj uygulanacaktır. Ak Portföy Birinci Fon Sepeti Fonu mevduat üzerinde getiri sunmayı hedefler.

Aft fonunda hangi hisseler var?

Fonun yatırım yaptığı şirketler: Apple, Google, Facebook, Cisco, Amazon, Microsoft, Baidu, Intel, Samsung, Nvidia, Alibaba, Tencent, Tesla, Netflix, IBM, Salesforce, Qualcomm, Taiwan Semiconductors, SAP, PayPal'dır.

Akbank Hisse Senedi Fonu Nedir?

Ak Portföy Teknoloji Şirketleri Hisse Senedi Fonu, uzmanlar tarafından seçilmiş 20 yerli teknoloji şirketine, yaklaşık eşit ağırlıklı olarak kolay yatırım yapmanıza imkan sağlar.

Yabancı hisse senedi Fonu Nedir?

Fon, farklı sektörlerden ve farklı büyüklüklerdeki ABD şirketlerinin hisse senedi performansını getiriye çevirmenizi hedefler. Fonun yatırım yaptığı hisse senetleri USD bazında işlem gördüğü için, aynı zamanda, USD/TL performansı da getirinize yansır.

Hisse yoğun fon nedir?

Garanti Portföy BİST30 Endeksi Hisse Senedi Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon) ... Fon, hisse senedi piyasasındaki fırsatlardan yararlanarak uzun vadede tasarrufların büyümesini hedefler ve endeks getirisini %90 korelasyon ile takip eder.

Hisse senedi Fonu Nedir?

Endeks hisse senedi fonları, bir hisse senedi endeksini takip eden fonlara denir. Piyasa endeksinin getirilerini izlemek için tasarlanmış yatırım fonlarıdır. Endeks hisse senedi fonlarında pasif fon yönetimi uygulanır. Belirli bir endeksin menkul kıymetlerini yansıtan bir portföy oluştururlar.

Nakit T 1 ne demek garanti?

Borsada t1 olarak gösterilen yer paranızın 1 gün sonra çekilebilebilir, nakit olarak kullanılabilir olan gün sayısını gösterir. Eğer bakiyenizin yanında T1 görüyorsanız paranız yarın nakit kullanımına açılacak demektir.