Yiğit Erdağ hangi hastanede?

İçindekiler:

  1. Yiğit Erdağ hangi hastanede?
  2. Atilla Polat hangi hastanede?
  3. Ismail Oltulu kimdir?
  4. Şevki Erdem hangi hastanede çalışıyor?
  5. Ulvi Hakan Tuygun kimdir?
  6. Ismail Oltulu hangi hastanede?
  7. Prof Dr Şevki Erdem nereli?
  8. Doç Dr Mehmet Fatih Korkmaz hangi hastanede?

Yiğit Erdağ hangi hastanede?

Op.Dr. Yiğit Erdağ Emsey hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Mikro Cerrahi ve El Cerrahisi alanlarında görevine devam etmektedir.

Atilla Polat hangi hastanede?

2019 - Devam Ediyor Çakmak Erdem Hastahanesi. 20 Emsey Hospital.

Ismail Oltulu kimdir?

İsmail Oltulu Kimdir? Op.Dr.İsmail OLTULU, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, İstanbul Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladıktan sonra Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olmuştur.

Şevki Erdem hangi hastanede çalışıyor?

Erdem, 2016 yılında omurga rahatsızlıklarının tedavisinde fizyoterapi, psikoterapi, nefes, yoga, düşünce teknikleri gibi alternatif uygulamalar sunan eS-Camp Skolyoz ve Kifoz Terapi Kampı'nı kurarak, başkanlığını üstlenmiştir. Prof. Dr. Şevki Erdem Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

Ulvi Hakan Tuygun kimdir?

Ulvi Hakan Tuygun Kimdir? Op.Dr.Ulvi Hakan TUYGUN, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tamamlayarak Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olmuştur.

Ismail Oltulu hangi hastanede?

Op.Dr.İsmail OLTULU,Pendik'de bulunan VM Medical Park Pendik Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Prof Dr Şevki Erdem nereli?

1967 yılında Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, Kazdağları'nın eteklerinden bir köyde doğmuştur. İlk, ortaokul ve liseyi Çanakkale'de bitirmiştir. 1984 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimine başlamıştır ve 1990 yılındaki mezun olarak tıp doktoru unvanı almıştır.

Doç Dr Mehmet Fatih Korkmaz hangi hastanede?

Prof.Dr. Mehmet Fatih Korkmaz İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında çalışmalarına devam etmektedir.