PMYO eğitim kaç ay?

İçindekiler:

  1. PMYO eğitim kaç ay?
  2. PMYO alımları nasıl oluyor?
  3. PMYO ya başvuru nasıl yapılır?
  4. 34 yaşında polis olunur mu?

PMYO eğitim kaç ay?

- Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ile 2 yıl eğitim, - Polis amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) ile 11 aylık eğitim, Bu kurumlardan herhangi birine eğitim durumunuza bağlı olarak giriş yapabilir; aldığınız eğitimin ardından polislik unvanını elde edebilirsiniz.

PMYO alımları nasıl oluyor?

Adaylar, 13-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularını yapabileceklerdir. Sınavlarda başarılı olarak Polis Meslek Yüksekokullarında eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adayların polis memuru olarak atamaları yapılacaktır.

PMYO ya başvuru nasıl yapılır?

Adaylar, 13-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularını yapabileceklerdir. Sınavlarda başarılı olarak Polis Meslek Yüksekokullarında eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adayların polis memuru olarak atamaları yapılacak.

34 yaşında polis olunur mu?

18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınavın yapıldığı yılın 1 Ocak tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak ( ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak) gerekiyor. 2020 yılı itibarıyla adaylar yaş şartının devlet memur ...