MOTILIUM ilacı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. MOTILIUM ilacı nasıl kullanılır?
  2. MOTILIUM şurup kaç yaş kullanılır?
  3. MOTILIUM ne icin kullanilir?
  4. Motilium 1 miligram ne işe yarar?
  5. Zimaks şurup ne için?
  6. Motilium açıldıktan sonra kaç gün kullanılmalı?
  7. Motilium şurup açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?
  8. Minamol şurup ne işe yarar?
  9. Zimaks şurup günde kaç kere verilir?
  10. Ağzı Açık ilaç bozulur mu?
  11. Şuruplar açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?

MOTILIUM ilacı nasıl kullanılır?

MOTILIUM'un aç karına alınması önerilmektedir. Yemeklerden sonra alındığında ilacın emilimi bir miktar gecikir. İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Hamilelik sırasında MOTILIUM kullanımının zararlı olup olmadığı bilinmemektedir.

MOTILIUM şurup kaç yaş kullanılır?

Çocuklar (12 yaş veya altı) olacak şekilde (günde 80 mg'ı geçmeyecek şekilde), günde üç veya dört kez 0.25 – 0.5 mg/kg'dır. Aşağıdaki tabloda, farklı vücut ağırlığındaki çocuklar için günde üç veya dört kez verilebilen miktarları görebilirsiniz.

MOTILIUM ne icin kullanilir?

Motilium, domperidone etken maddeli bir ilaçtır. Sıklıkla mide şikayetleri olanlarda kullanılır. Bulantı, kusma, mide hareketlerinde yavaşlık, şişkinlik gibi şikâyetlerde kullanılır. Türkiye'de motilium, duolans ve lacombi isimleriyle piyasada bulunmaktadır.

Motilium 1 miligram ne işe yarar?

MOTILIUM mide-bağırsak sistemindeki hareketliliği düzenleyerek bunların giderilmesini sağlar. - MOTILIUM ayrıca, vücuttaki yapısal veya işlevsel bir bozukluktan dolayı ortaya çıkan, mikrobik ateşli hastalıklara bağlı, yediğimiz besinlere bağlı, ya da ışın tedavisi ve çeşitli ilaç tedavilerine bağlı bulantı ve ...

Zimaks şurup ne için?

ZİMAKS Süspansiyon oral etkili bir antibiyotik olup, besinler ile birlikte alınması emilimini fazla etkilemez. Erişkinler ve 12 yaşın üzerindeki çocuklardaki doz: Standart doz günde 400 mg'dır. Bir defada tek doz halinde veya 12 saat arayla iki eşit doz halinde alınabilir.

Motilium açıldıktan sonra kaç gün kullanılmalı?

Şişe bir kez açıldıktan sonra, MOTILIUM Oral Süspansiyon 3 aydan fazla kullanılmamalıdır. Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız. Ambalajdaki son kullanma tarihinden sonra MOTILIUM'u kullanmayınız. Eğer üründe ve/veya ambalajında bozukluklar fark ederseniz MOTILIUM'u kullanmayınız.

Motilium şurup açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?

Şişe bir kez açıldıktan sonra, MOTILIUM Oral Süspansiyon 3 aydan fazla kullanılmamalıdır. Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız. Ambalajdaki son kullanma tarihinden sonra MOTILIUM'u kullanmayınız. Eğer üründe ve/veya ambalajında bozukluklar fark ederseniz MOTILIUM'u kullanmayınız.

Minamol şurup ne işe yarar?

1. MİNAMOL PLUS nedir ve ne için kullanılır? MINAMOL PLUS, süspansiyon (çözelti, kati-sıvı karışımı) şeklinde her bir ölçeğinde (her 5 ml'de) 250 mg parasetamol içeren, ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak etki gösteren bir ilaçtır. MİNAMOL PLUS, 150 ml amber renkli şişede sunulmaktadır.

Zimaks şurup günde kaç kere verilir?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: ZİMAKS günde bir kez olarak kullanılır. Arzu edildiğinde günlük toplam doz 2 eşit parçada kullanılabilir.

Ağzı Açık ilaç bozulur mu?

Bu nedenle kesinlikle kullanım tarihine dikkat edilmelidir. Ancak bazı ilaçlar için uygun koşullarda saklandığında açıldıktan sonra da ilacın miadının bitimine kadar kullanımın sakıncası yoktur.”

Şuruplar açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?

Kapağı açıldıktan sonra 15 gün içinde kullanılmalıdır.