2 ev ne anlama geliyor?

İçindekiler:

  1. 2 ev ne anlama geliyor?
  2. 4 ev konuları nelerdir?
  3. 11 ev ne anlama gelir?
  4. 4 ev Jüpiter ne demek?
  5. Merkür 2 evde ne demek?
  6. 11 evin yönetici gezegeni nedir?
  7. Astrolojide Evler ne anlama gelir?

2 ev ne anlama geliyor?

2. Ev (Boğa burcunun evi): Maddi güvence isteği, maddi kazanç, para kazanma ve harcama. Başlangıç çizgisinde bulunan burç, gelir kaynaklarını belirler. Miras ve vasiyeti, bağış yoluyla kazancı göstermektedir.

4 ev konuları nelerdir?

4. Ev. Maddi ve ailevi konularda etkili olan 4. ev; kökler, miras, ebeveynler, yuva, taşınmaz mallar, maddi mirasın yanı sıra genetik miras gibi detayları ortaya çıkarır. Ayrıca kişinin nasıl bir yaşlılık geçireceğine dair de ipuçları verir.

11 ev ne anlama gelir?

Modern astrolojide 11. ev, kişinin geleceğe dair hedef ve planlarını anlatır. Bu evi hayat planlarıyla özdeşleştiren astroloji, bu evde yer alan burç kapsamında kişinin hangi alanlarda hedefler belirlediğini anlamaya çalışır.

4 ev Jüpiter ne demek?

Jüpiter dördüncü evde güçlüdür, kişi geniş bir ruhsal bütünlüğe sahiptir ve özgür olmak istemektedir. ... İyi açılara sahip Jüpiter, kişiye iyimserlik verir. İnançları sağlamdır, yaşam doludur. Genellikle yaşlılık dönemlerini birçok ilgi alanı ve uğraşı ile geçirirler.

Merkür 2 evde ne demek?

MERKÜR 2. EVDE: 2. Evde, özellikle güçlü pozisyondaki Merkür, kişinin iletişime dayalı işlerden para kazanacağını gösterir. Yazarlık, medya sektörü gibi işlerden para kazanabilir. ... Evinde Merkür olan kişi, günlük problemlerini iletişim sayesinde çözebilir, kendini doğru ifade edebilir.

11 evin yönetici gezegeni nedir?

11. evdeki Satürn az ve öz arkadaş anlamına gelebilir. ... Bu durumda 2. örnekteki kişi sosyal ilişkileri yönünde Satürn 11. ev konumuna nazaran çok daha şanslıdır. “Umutlarımın ve beklentilerimin karşılığını alacak mıyım, ne şekilde?” sorusunun cevabı 11. ev ve bu evin yöneticisi olan gezegenin konumunda gizlidir.

Astrolojide Evler ne anlama gelir?

Astroloji haritamızda evler, hayatımızdaki yaşam alanlarını nasıl ve ne yönde ortaya koyduğumuzu, bu alanların bulunduğu burç ve gezegenine bağlı olarak nelerden etkilendiğini anlatır. Evlerde bulunan gezegenler, o evin konusunu nasıl ortaya koyduğumuzu ve o evle ilgili güçlü yönlerimizi anlatır.