Fethiye Ölüdeniz paralı mı?

İçindekiler:

  1. Fethiye Ölüdeniz paralı mı?
  2. Muğla merkezden Ölüdenize nasıl gidilir?
  3. Istanbuldan Fethiye'ye hangi yoldan gidilir?
  4. Fethiye merkezden Ölüdeniz e nasıl gidilir?
  5. Ölüdeniz tekne turları kaçta başlıyor?
  6. Istanbul'dan Fethiye'ye giderken hangi şehirlerden geçilir?
  7. Fethiye Merkez ile Ölüdeniz arası kaç km?
  8. Ankara Fethiye arası kaç km otobüs?

Fethiye Ölüdeniz paralı mı?

Burası, ücretsiz olup genelde denizi dalgalı olabiliyor. Sahil boyunca sıralanmış teknelerle saatlik veya sabahtan akşama kadar süren Ölüdeniz tekne turları bulunmakta. ... Durgunluğu ile bilinen kısım ise sahilin sağında kalıyor ve burası Ölüdeniz Kıdrak Tabiat Parkı olarak adlandırılıyor. Buranın girişi ücretli.

Muğla merkezden Ölüdenize nasıl gidilir?

Merkezde bulunan Fethiye Otogarı'ndan Ölüdeniz'e düzenli dolmuş seferleri yapılmaktadır. Fethiye-Ölüdeniz arası 14 kilometredir, yemyeşil ormanlar arasında yolculuk yaparak Ölüdeniz'e ortalama 30 dakikada ulaşabilirsiniz.

Istanbuldan Fethiye'ye hangi yoldan gidilir?

İstanbul Fethiye yol güzergahı: İstanbul – İzmit – Sakarya – Kütahya – Afyon – Burdur – Tefenni – Çavdır – Söğüt – Kemer – Fethiye güzergâhını izleyebilirsiniz.

Fethiye merkezden Ölüdeniz e nasıl gidilir?

Fethiye Otobüs Terminali'ne ulaştıktan sonra ise minibüslere binerek ortalama 40 dakikada Ölüdeniz'e ulaşabilirsiniz. Ayrıca daha konforlu ve hızlı bir çözüm isterseniz Dalaman Havalimanı'ndan taksiye atlayabilir veya transfer araçlarından birini kullanarak da kolaylıkla Ölüdeniz'e varabilirsiniz.

Ölüdeniz tekne turları kaçta başlıyor?

Hafta boyunca her gün devam eden Ölüdeniz Turu için dilediğiniz bir gün için online rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bunun yanı sıra tur saat 11.00'da başlayıp 18.00 itibari ile sona ermektedir. 18.00 sonrasında geri dönüş başlamaktadır.

Istanbul'dan Fethiye'ye giderken hangi şehirlerden geçilir?

İstanbul Fethiye yol güzergahı: İstanbul – İzmit – Sakarya – Kütahya – Afyon – Burdur – Tefenni – Çavdır – Söğüt – Kemer – Fethiye güzergâhını izleyebilirsiniz.

Fethiye Merkez ile Ölüdeniz arası kaç km?

Fethiye Ölüdeniz arası ortalama 14 (km) mesafede ve araçla yaklaşık yarım saat(30 dakika) kadar sürmektedir. Muğla Ölüdeniz arası ortalama 131 (km) mesafede ve araçla yaklaşık 2 saat 15 dakika kadar sürmektedir.

Ankara Fethiye arası kaç km otobüs?

Ankara - Fethiye arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara - Fethiye arası toplam 621 kilometre.