Kundalini Reiki ile neler yapılabilir?

İçindekiler:

  1. Kundalini Reiki ile neler yapılabilir?
  2. Şifa seansı nedir?
  3. Reiki kitaptan öğrenilir mı?
  4. Ole gabrielsen kimdir?
  5. Pranik Şifa nasıl yapılır?
  6. Şifa enerjisi nedir?

Kundalini Reiki ile neler yapılabilir?

Kundalini Reiki, vücudun enerji kanalları ve çakraları üzerinden enerji alıp vermeye dayalı bir sistemdir. Bu yolla, kişinin kendisine, başka insanlara ya da objelere enerji vermesi mümkün olur. İsmini ise vücudun ana enerji kanalı olan Kundalini kanalından alır.

Şifa seansı nedir?

Seans süresince kişinin aurası ve çakraları temizlenir dengeye getirilir, sorununa sebep olan şeylerin nedenlerini görür, negatif kordonları, büyü, nazar, hatırlamadığı geçmiş üzücü olayları ve bunun çarelerini, melekleri ve kendisine gereken şifanın ne olduğunu görür ve bütün konuları seansla birlikte şifalandırılır.

Reiki kitaptan öğrenilir mı?

– Reikiyi kitaplardan öğrenmek mümkün değildir. Kitap okuyarak ancak reikinin ne olduğunu ve ne işe yaradığını öğrenebilirsiniz ancak reiki uygulayıcısı olamazsınız. Çünkü reiki inisiyasyon dediğimiz reiki masterın sizin enerjinizle reiki enerjisini uyumlu hale getirmesiyle öğrenilir.

Ole gabrielsen kimdir?

Mr.Ole Gabrielsen Danimarkalı bir meditasyon masterıdır. Mr.Ole Gabrielsen ile Master Kuthumi'nin yaptığı çalışmalar ve ruhani bilgi alışverişleri sayesinde Kundalini Reiki tekniği doğmuştur.

Pranik Şifa nasıl yapılır?

Pranik şifa nasıl uygulanır?
  1. Uygulayıcı kişinin enerji bedeni üzerine ve çakralarına çalışır.
  2. Pranik şifa uygulaması kişiye temas gerektirmez.
  3. Uygulama alındıktan sonra 12 saat banyo yapılmaması tavsiye edilir.
  4. Pranik şifa kişiye sadece enerjilendirme yapmakla ilgilenmez.
Daha fazla öğe...

Şifa enerjisi nedir?

Şifa enerjisi, vücudunuzun enerjisi ile çalışmayı içerir. Vücudun kendini iyileştirmeye başlaması için bedeni dengeye geri getirmek için insan vücudunun enerjisini kullanan herhangi bir terapi olabilir. ... Enerji şifası, enerjinizi nasıl tanıyacağınızı öğrenirseniz, kendi başınıza bile yapabileceğiniz bir şeydir.