İğneli epilasyon ne zaman yapılmaz?

İçindekiler:

  1. İğneli epilasyon ne zaman yapılmaz?
  2. İğneli epilasyon ne kadar sürer?
  3. Iğneli epilasyon hangi durumlarda yapılmaz?
  4. Iğneli epilasyon sonrası ne yapılmalı?

İğneli epilasyon ne zaman yapılmaz?

İğneli Epilasyon ne zaman yapılır ? : Güneşin dik ve keskin olduğu yaz ayları boyunca İğneli Epilasyon yapılmaz. Elektrik akımı kullanılması nedeniyle , cilt ne kadar korunursa korunsun güneşin zararlı ışınları cilt üzerinde lekeye neden olur. Bu nedenle İğneli Epilasyon sadece kış aylarında yapılır.

İğneli epilasyon ne kadar sürer?

Seans aralıkları yüz bölgesi için 4 hafta, vücut bölgeleri için 8 haftadır. Kıl yapısı, kişinin ten rengi vs. faktörlere bağlı olarak tedavi süresi kişiden kişiye değişmektedir. Ancak ortalama vücut bölgeleri için 4-6 seans, yüz bölgeleri için 6-12 seans 4-8 seans sürüyor.

Iğneli epilasyon hangi durumlarda yapılmaz?

İğneli epilasyon, hamilelere, epilepsi hastalarına, kalp pili taşıyanlara, açık yarası bulunan kişilere, ameliyat geçirmiş kişilere ameliyattan sonraki ilk 3 ayda yapılmamalıdır. Ayrıca adet döneminde, adet döneminden önceki 2-3 gün içersinde yapılmamalıdır.

Iğneli epilasyon sonrası ne yapılmalı?

İğneli Epilasyon Sonrası Epilasyonu takip eden 24 saat içinde deriyi tahriş edebilecek parfüm,deodorant gibi kozmetik ürünlerinin sürülmemesi tavsiye edilir. Epilasyondan sonra cilt sıcak su ve kese ile tahriş edilmemelidir. Ilık su ve yumuşak bir sabunla uygulama alanı yıkanabilir.