Burslar Haziran ayında yatacak mı?

İçindekiler:

  1. Burslar Haziran ayında yatacak mı?
  2. Haziran ayı kredi burs yatacak mı?
  3. Son sınıflara Haziran'da burs yatacak mı?
  4. Yaz tatilinde KYK yatıyor mu?
  5. KYK ödemesi ne zaman kesilir?

Burslar Haziran ayında yatacak mı?

Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin Haziran ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatmaya başladığını açıkladı. ... Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, 6 Haziran itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi.

Haziran ayı kredi burs yatacak mı?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerine haziran ayı burs ve kredi ödemelerinin bugün itibarıyla başladığını duyurdu. ... Bakan Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, 6 Haziran itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi.

Son sınıflara Haziran'da burs yatacak mı?

KYK bursu veya KYK kredisi alan öğrenciler ilgili bölümün normal eğitim süresini tamamladıkları senenin Haziran ayında son ödemelerini alırlar. Özetle KYK burs ve öğrenim kredisi ödemeleri ekim ayında başlar, haziran ayında burs ve kredi ödemesi sona erer.

Yaz tatilinde KYK yatıyor mu?

KYK'dan burs ya da kredi alan öğrenciler mezun olana dek burs ve kredi almaya devam etmekteler. Yani eğitim süresi devam ediyorsa, yaz tatilinde de ödeme yapılmakta. Fakat mezun olan öğrenciler 3 aylık yaz tatili süresince burs veya kredi imkanından yararlanamamakta.

KYK ödemesi ne zaman kesilir?

Borçlu öğrenim ve katkı kredisi borçlarını, devam ettiği öğretim kurumunun normal öğrenim süresinin bitiminden iki yıl sonra başlamak üzere, bu krediyi aldığı süre kadar ve aylık taksitler (20 öğretim yılından önce üçer aylık taksitler) halinde her dönemin son ayının veya aylık vadenin en geç son iş günü mesai ...