Doçent Doktor Halit Yerebakan nereli?

İçindekiler:

  1. Doçent Doktor Halit Yerebakan nereli?
  2. Halit Yerebakan hangi hastanede görev yapıyor?
  3. Halit Yerebakan kaç yaşında?
  4. Dr Yerebakan evli mi?
  5. Halit Yerebakan hangi kanalda?
  6. Dr Yerebakan kim?
  7. Dr Halit Yerebakan kaç yaşında nereli?
  8. Hayatın ritmi ne zaman?
  9. Hayatin Ritmi hangi kanalda?

Doçent Doktor Halit Yerebakan nereli?

Halit Yerebakan, 1982'de İstanbul'da doğdu. Erenköy İlköğretim okulunda okurken 3. sınıfta ABD'nin New York şehrine giderek Manlius Eagle Hill'de ilkokul ve Ortaokul eğitimini tamamlayan Halit Yerebakan, arkasından Türkiye'ye dönüş yaptı.

Halit Yerebakan hangi hastanede görev yapıyor?

2012 yılında, KIWA-MEYER'de Baş Denetçi olarak çalıştı. 2014 yılından bu yana, Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri'nde çalışan Doç. Dr. Halit Yerebakan, halen Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi Başhekimi olarak görevini sürdürmektedir.

Halit Yerebakan kaç yaşında?

39 yaşında (8 Ağustos 1982) Halit Yerebakan/Yaş

Dr Yerebakan evli mi?

Bu hafta ünlü doktor Halit Yerebakan ve eşi Esra Yerebakan'ın misafiri olduk. İki çocuğu ile bizi ağırlayan Yerebakan çifti, gülen yüzleri ve hayata pozitif bakışları ile örnek bir aile.

Halit Yerebakan hangi kanalda?

Halit Yerebakan'dan deneyler, hastalardan hikayeler, evde uygulanabilecek sağlık testleri, hangi rahatsızlık neyin habercisi bu programda anlatılacak. Türkiye'nin en genç kalp ve damar cerrahisi doçentlerinden, Dr Halit Yerebakan'ın sunduğu Doktor Geldi, sürprizlerle hafta içi her gün TRT 1'de…

Dr Yerebakan kim?

08.08.1982 tarihinde İstanbul'da doğan Halit Yerebakan, Amerika ve Türkiye'de ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 2000 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitime başlayıp başarı bursu ile 2006 yılında tıp eğitimini tamamlamıştır.

Dr Halit Yerebakan kaç yaşında nereli?

Halit Yerebakan. 08.08.1982 tarihinde İstanbul'da doğan Halit Yerebakan, Amerika ve Türkiye'de ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 2000 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitime başlayıp başarı bursu ile 2006 yılında tıp eğitimini tamamlamıştır.

Hayatın ritmi ne zaman?

Halit Yerebakan ile Hayatın Ritmi” programında sağlık ve sağlıklı yaşama dair her şey konuşulup değerlendirilecek. Pandemi dönemine dair merak edilen tüm sorulara da yanıt bulunacağı program, hafta içi her gün 08.00-09.00 saatleri arasında izleyiciyle buluşacak. Doç. Dr.

Hayatin Ritmi hangi kanalda?

Hayatınıza biraz sağlık, sağlığa biraz keyif katacak yeni bir sağlık programı “Hayatın Ritmi”, Doç. Dr. Halit Yerebakan'ın sunumuyla TRT1'de başlıyor.