Efes Light tadı nasıl?

İçindekiler:

  1. Efes Light tadı nasıl?
  2. Efes Light nedir?
  3. Efes Pilsen acı mı?
  4. Rakıda ne kadar alkol var?
  5. Efes Light üretiliyor mu?
  6. Hangi bira daha az kalorili?

Efes Light tadı nasıl?

Efes'in light birasının kalorisi normal biralardan yüzde 40 daha az. Yüzde üç oranında alkol bulunan biranın tadı günün her saatinde içilebilecek kadar hafif.

Efes Light nedir?

EFES LIGHT, ideal bir yaşam tarzının mükemmel eşlikçisi... Sadece % 3 alkollü, ve % 40 daha düşük kalorili, serin serin, kolay içimli bira keyfi! Yepyeni, şeffaf, üzeri kabartmalı modern şişesinde Efes Light, yeni bir hayat biçiminin birası.

Efes Pilsen acı mı?

Referans olarak söylüyorum, Efes Pilsen %70 acı, %30 aromatik bir biradır. Birayı o acı, buruk tadı ile sevenler için Efes Pilsen'i, yumuşak, hafif acı sevenler için ise Tekel Birası'nı öneririm. Tekel birası yumuşak tadı ile yeni müdavimler yaratacak bir bira olmuş. Tadı eskisi ile aynı.

Rakıda ne kadar alkol var?

Bir birim içki= Bir 330 ml lik (küçük) bira (%5 alkol oranında), 1 kadeh (140 ml) şarap (%12 alkol oranında), 1 tek (40 ml) votka-viski-cin (%40 alkol oranında) ve 1 tek (40 ml) rakı (%45 alkol oranında). Eğer bu miktarların üzerinde kullanım söz konusuysa ve birey bu konuda yardım talep ediyorsa tedavi planlanır.

Efes Light üretiliyor mu?

Türkiye— Anadolu Efes aracılığıyla üretilen Efes Light, Türkiye'de piyasaya sunulan önemli light biralardan biridir.

Hangi bira daha az kalorili?

1 adet Efes Light bira: 81 kalori. 1 adet Efes Extra bira: 225 kalori. 1 şişe Efes Dark bira: 183 kalori. 1 adet Efes Ice bira: 126 kalori.