Akdeniz Elektrik numarası kaç?

İçindekiler:

  1. Akdeniz Elektrik numarası kaç?
  2. Akdeniz Elektrik sahibi kim?
  3. Antalya Elektrik aboneliği nereden alınır?
  4. CK Akdeniz hangi illerde?
  5. CK Akdeniz Genel Müdür?
  6. Antalya elektrik aboneliği nasıl yapılır?

Akdeniz Elektrik numarası kaç?

Müşteri hizmetleri telefonu CK Akdeniz Elektrik müşteri hizmetlerine 07 07 numaralı hattan 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. CK Akdeniz çağrı merkezinde aşağıdaki işlemler yapılabilir.

Akdeniz Elektrik sahibi kim?

Antalya, Isparta ve Burdur bölgelerinde bulunan 2.833.306 nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. kısa adıyla AKDENİZ EDAŞ, Cengiz Holding, Kolin İnşaat ve Limak Holding tarafından işletilmektedir.

Antalya Elektrik aboneliği nereden alınır?

İşlemlerinizi CK Akdeniz müşteri merkezlerinde tamamlayacaksınız. CK Akdeniz'in Antalya, Isparta, Burdur illerinde toplam 16 ilçede müşteri merkezi bulunmaktadır. Size en yakın müşteri merkezini CK Akdeniz'in internet sitesinden ya da 07 07 numaralı çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz.

CK Akdeniz hangi illerde?

Antalya, Burdur ve Isparta illerini kapsayan Akdeniz bölgesinde 1,8 milyonun üzerinde aboneye hizmet veren CK Enerji Akdeniz Elektrik görevli perakende satış şirketi olarak Türkiye'deki tüm serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yolu ile serbest olmayan tüketicilere ise Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından ...

CK Akdeniz Genel Müdür?

Elektrik perakende ve satış sektöründe faaliyet gösteren ve başta Antalya, Isparta ve Burdur olmak üzere Türkiye genelinde perakende satış lisansı ile hizmet veren CK Akdeniz Elektrik'in yeni Genel Müdürü Erol Değerli oldu.

Antalya elektrik aboneliği nasıl yapılır?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından onaylanan perakende satış tarifeleri üzerinden hizmet alabilmek için Müşteri Hizmet Merkezlerimize (MÜHİM) gelerek veya web şubemiz üzerinden başvuruda bulunararak, sizden talep edilen bilgileri beyan etmeniz ve Perakende Satış Sözleşmesi imzalamanız yeterlidir.