Temizlik avcıları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Temizlik avcıları ne zaman?
  2. Temizlik Avcıları devam ediyor mu?
  3. Temizlik Avcıları kimler?
  4. Temizlik Avcıları 1 sezon kaç bölüm?
  5. Kadir ezildi hangi program?

Temizlik avcıları ne zaman?

İşte detaylar... Temizlik takıntısı olan üç kişinin tanımadıkları evlere giderek temizlik yapması formatına sahip olan Temizlik Avcıları her cumartesi 19:30'da ekranlara gelen uyarlama bir yapım. Orijinal versiyonu İngiliz yapımı Obsessive Compulsive Cleaners olan program sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Temizlik Avcıları devam ediyor mu?

Temizlik Avcıları hem 2019'a veda ediyor hem de geride kalan 2. sezonun...

Temizlik Avcıları kimler?

Temizlik Avcıları, İngiliz yapımı Obsessive Compulsive Cleaners adlı İngiliz yapımı programdan uyarlanmıştır. Programın 15 Haziran 2019 tarihinde bitmiş ilk sezonu 5 bölüm sürmüş olup, kadrosunda Arzu Nar Gül, Hülya Yavuz Seçen ve Kadir Ezildi'yi içermiştir.

Temizlik Avcıları 1 sezon kaç bölüm?

Programın 15 Haziran 2019 tarihinde bitmiş ilk sezonu 5 bölüm sürmüş olup, kadrosunda Arzu Nar Gül, Hülya Yavuz Seçen ve Kadir Ezildi'yi içermiştir. Yapımcılar ile yaşanan anlaşmazlıklar sonucunda Eylül 2019'da başlamış dizinin ikinci sezonu farklı bir kadroya sahip olmuştur.

Kadir ezildi hangi program?

Yine hafta içi her gün ekrana gelecek ve bu sefer sadece temizlik değil daha geniş konseptte bir formata sahip olacak olan En Hamarat Benim adlı programa başlayan Kadir Ezildi yine Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.