M1 hattı kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. M1 hattı kaça kadar açık?
  2. Yenikapı Atatürk Havalimanı arası metro ile kaç dakika?
  3. Atatürk Havalimanı'nda metro çalışıyor mu?
  4. Bağcılar Yenikapı Metro kaç dakika?
  5. Bağcılar Kirazlı metro kaça kadar açık?
  6. Halkalı ikitelli metro ne zaman açılacak?

M1 hattı kaça kadar açık?

M1A metro hattı (Atatürk Havalimanı‎→Yenikapı), Atatürk Havalimanı konumundan başlayıp Yenikapı konumuna gidene kadar 18 duraktan geçiyor. M1A metro hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 05:54'da çalışmaya başlıyor ve 23:47'da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Yenikapı Atatürk Havalimanı arası metro ile kaç dakika?

18 istasyon bulunan YenikapıAtatürk Havalimanı Hattı, 06.00 – 00.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 35 dakika (Tek yön) sefer sıklığı ise 6 (Pik Saatte) dakikadır.

Atatürk Havalimanı'nda metro çalışıyor mu?

Metroyla, Atatürk Havalimanı'na gitmek aslında trafiğe hiç girmemeniz için en güzel tercih. Bunun için Yenikapı- Atatürk Havaalanı Metrosu'nu kullanmanız gerekli, bu metro hattı Yenikapı'da başlayıp havalimanının içine kadar gidiyor. Güzergahı ve haritaları görebilmeniz için aşağı link bırakıyoruz.

Bağcılar Yenikapı Metro kaç dakika?

Yön: Kirazlı - BağcılarYenikapı Duraklar: 13 Yolculuk Süresi: 22 dk Hat Özeti: Kirazlı, Bağcılar Meydan, Üçyüzlü, Menderes, Esenler, Otogar, Kocatepe, Sağmalcılar, Bayrampaşa - Maltepe, Topkapı - Ulubatlı, Emniyet - Fatih, Aksaray, Yenikapı M1B metro hattı (Kirazlı - BağcılarYenikapı) arası 2 güzergah içeriyor.

Bağcılar Kirazlı metro kaça kadar açık?

M1B metro hattı (Kirazlı - Bağcılar‎→Yenikapı), Kirazlı konumundan başlayıp Yenikapı konumuna gidene kadar 13 duraktan geçiyor. M1B metro hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 06:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:47'da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Halkalı ikitelli metro ne zaman açılacak?

Metro hattının tamamını 2022'de açacaklarını dile getiren İmamoğlu, bu hattın, Marmaray, Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir, Mahmutbey-Esenyurt, Kirazlı-Halkalı ve Yenikapı Atatürk Havalimanı hatları ile entegre olacağını bildirdi.