2 UFO ne kadar elektrik yakar?

İçindekiler:

  1. 2 UFO ne kadar elektrik yakar?
  2. Elektrikli soba kaç yakar?
  3. Isıtıcılar ne kadar elektrik harcar?
  4. Buzdolabı ne kadar enerji harcar?

2 UFO ne kadar elektrik yakar?

18 m²yi ısıtan 1800 Wattlık ürün termostat ayarında kullanıldığı takdirde ortalama 24 saatte 8 saat yani yaklaşık olarak gücünün 1/3ü kadar çalışır.Bu da 1 günde 14,4 kw enerji tüketimine denk gelir.

Elektrikli soba kaç yakar?

Elektrikli sobalar, infrared ısıtıcılar bütçeyi bir hayli zorluyor. 1 kilovatsaat elektriğin toplam maliyetinin 60 kuruş civarında olduğunu öncelikle bir yere not edin. Örneğin; 2000 Watt gücünde haftanın her günü en az 6 saat çalışan bir elektrikli soba, 336 kilovatsaat (207 liralık) elektrik tüketiyor.

Isıtıcılar ne kadar elektrik harcar?

Miktarlar alan ısıtıcısına ve ısıtıcının ne kadar kullanıldığına göre değişse de, ısıtıcılar ortalama olarak yaklaşık 1,5 kilovat güç kullanır. Elektrik faturanız, bir cihaz tarafından saatte ne kadar enerji kullanıldığına göre hesaplanır.

Buzdolabı ne kadar enerji harcar?

A++ enerji sınıfında bulunan bir buzdolabı bir saatte yaklaşık 21 Watt elektrik harcar. A+ enerji sınıfı buzdolaplarında bu rakam yaklaşık 46 Watt'tır. A sınıfı bir buzdolabında ise bir saatlik enerji harcaması 62 Watt civarındadır. B sınıfı buzdolapları ise bir saatte yaklaşık 71 Watt elektrik tüketir.