Infaz koruma memuru tayinleri ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Infaz koruma memuru tayinleri ne zaman açıklanacak?
  2. CTE sonuçlarına nereden bakılır?
  3. 2019 CTE kaç puanla kapattı?
  4. Ikm boy kilo ölçümü ne zaman 2021?
  5. Adalet Bakanlığı sonuçları nereden öğrenilir?
  6. Adalet Bakanlığı Personel Alımı sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?
  7. CTE idare memuru kaç puanla kapattı?
  8. Ikm boy kilo ölçümü nerede yapılır 2021?
  9. Adalet Bakanlığı kura ne zaman?
  10. Adalet Bakanligi kura cekimi ne zaman?
  11. Adalet Bakanlığı belgeler nereye teslim edilir?

Infaz koruma memuru tayinleri ne zaman açıklanacak?

İKM başvurularının 12 Mart tarihinde tamamlanmasının ardından gözler sonuçlara çevrilmişti. Adalet Bakanlığı'nın İKM başvuru sonuçları açıklamasını nisan ayının başında duyurması bekleniyor. Adalet Bakanlığı İKM alımı başvuru sonuçlarının tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

CTE sonuçlarına nereden bakılır?

Başvuru sonuçları, illerin resmi adliye siteleri üzerinden açıklanmaya devam ediyor. Başvuru yaptığınız ilin adliye sayfasını gün içerisinde takip ederek sonuç bilgisine ulaşabilirsiniz.

2019 CTE kaç puanla kapattı?

2019 Aralık - 2020 Ocak döneminde gerçekleştirilen 2019 Ceza ve Tevkifevleri İdare Memurluğu sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde eden en yüksek puanı 1500. kişinin puanı, yani 2019 Ceza ve Tevkifevleri İdare Memurluğu alımı taban puanı 82,57925 olarak gerçekleşti.

Ikm boy kilo ölçümü ne zaman 2021?

İnfaz ve Koruma Memurluğu Boy-Kilo Ölçümü 13 Nisan 2021 tarihinde yapılacaktır.

Adalet Bakanlığı sonuçları nereden öğrenilir?

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI SORGULAMA kimlik numarası ile giriş yaparak sorgulama işlemi tamamlanabiliyor. Adalet Bakanlığı kura çekilişi sona erdi, sonuç sorgulama işlemini adalet.gov.tr, pgm.adalet.gov.tr ve cte.adalet.gov.tr ilgili kurumlardan yapabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı Personel Alımı sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUCU SORGULAMA Adaylar, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere bin 442 personel alacağını duyuran Adalet Bakanlığı'nın kura listesine ulaşmak için; adalet.gov.tr, pgm.adalet.gov.tr ve cte.adalet.gov.tr internet sitelerini kullanabilir.

CTE idare memuru kaç puanla kapattı?

KadroTaban Puan
2020 CTE Erkek İdare Memur Öğrencisi Taban Puanı84,12944
2020 CTE Kadın İdare Memur Öğrencisi Taban Puanı86,60423

Ikm boy kilo ölçümü nerede yapılır 2021?

Söz konusu kadroya başvuran ve sıralamaya giren adayların boy ve kilo ölçümleri 5 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 10:00'da Adalet Bakanlığı (Ana Bina) Milli Müdafaa Caddesi Bakanlıklar /ANKARA adresinde yapılacaktır. Boy ve kilo şartını taşımayan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

Adalet Bakanlığı kura ne zaman?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listelerde yer alan adaylar arasından, 21 tarihinde saat 11:00'da Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü toplantı salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacak olup, adaylar ülkemizi de etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle noter huzurunda ...

Adalet Bakanligi kura cekimi ne zaman?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listelerde yer alan adaylar arasından, 21 tarihinde saat 11:00'da Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü toplantı salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacak olup, adaylar ülkemizi de etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle noter huzurunda ...

Adalet Bakanlığı belgeler nereye teslim edilir?

Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl ve yedek adaylar istenilen belgeleri 21 – 21 tarihleri arasında sınavı yapacak adalet komisyonu başkanlıklarına bizzat teslim edecek.